Tylko że Cuadrado nie nadaje się do gry na skrzydle w ataku, z prostego powodu, widziałeś jego przyzwyczajenie do schodzenia do lini bocznej a potem oddawanie do partnera blisko ustawionego, on już dawno nie gra tak jak skrzydłowy w ataku, nie ma tego funu, nie mija, nie drybluje (z sukcesami) i ma mało wrzutek jak na skrzydłowego. On jest idealnym wahadłem w 3-5-2, i wg mnie rola PO jest dla niego w naszym systemie ok, z drugiej strony ile on gra na PO nawet nie ma sezonu za nim. Naprawdę Cuadrado jest ok na PO z jego wadami i zaletami.Tomusmc pisze: ↑12 cze 2020, 9:31Cuadrado się sprawdził na prawej obronie, ale przy mocniejszym przeciwniku widać jego braki. Nie jest nominalnym obrońcą więc za błędy nie powinien być rozliczany, ale wolałbym go widzieć na skrzydle, a z tyłu zabezpieczenie w postaci obrońcy. Wiem, że ciężko zdobyć konkretnego prawego stopera i gramy czym mamy
No chyba że myślimy o sprzedaży ale rodzi się pytanie kto są niego? Brałbym Bellerina który zasiedział się w Arsenalu jak Fabregas i pikuje w dół.