Napastnicy

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek » 14 lis 2005, 22:48

mawik pisze:Patrząc obiektywnie :twisted: najlepszy atak ma ManUtd, ale tylko wtedy jeżeli RvN i Rooney sa w dobrej formie, bo ostatnio to jak nie jeden, to drugi gra piach..:/ Przydałby sie na Old Trafford jakiś nowy napastnik, który zwiększyłby rywalizację w składzie...nie rozumiem Fergusona co do wystawiania Alana Smitha w pomocy, kapuje że to waleczny zawodnik ale do cholery on w Leeds świetnie sobie radził grając w ataku!!
W Premiership jeszcze należy docenić mimo wszystko Chelsea, a o sile ich ataku może świadczyć to, że taki zawodnik jak Hernan Crespo nie gra zbyt często...( a teraz tak troche OT, gdzie gra Claudio Lopez?w Lazio nadal?, bo zgubiłem sie jakoś jeżeli chodzi o jego osobę, pamiętam że bardzo podobał mi sie jego styl gry.. :twisted: )
Amerykę w konserwie, nic więcej nie odkryłeś. Zresztą, temat winien być zamknięty, bo co wnosi? Nic, wbić posta, poprawić statystykę by być cool.

Gdzie gra Lopez? Z tego co pamiętałem, jeszcze całkiem niedawno grał w lidze meksykańskiej w Americana.

Wróć do „Wracając Do Meritum”