Szukał bym nastepce za Seedorfa bo on zagrał od poczatku sezonu moze ze 3-4 dobre mecze no chyba ze Carlo Marka ustawi na jego miejscu z czego bym sie cieszył bo Janek jak mało kto umie dosrodkowac no i tu kolejny problem na lewej obronie gra Serghino ktory rowniez umie zrobic na lewej stronie zagrozenie podbramkowe wiec dwoch w jednym składzie nie ma co wystawic bo wtedy defensywa była by osłabiona a pozatym sa to podobni gracze ofensywni obroncy/pomocnicy.
Pozatym jest jeszcze Ambro ktory juz powoli wraca do skłądu po kontuzji ciekawi mnie jego forma jezeli by grał tak jak przed to mozna zobaczyc jak by sie sprawdził z Rino w pomocy a w defensywie Serghino z lewej Cafu z prawej i oni by w ataku grali jako pomocnicy ofensywni a Ambro i Rino ubezpieczaja tyły wtedy była by rownowaga zachowana no i w srodku jeszcze jest Pirlo.
Przeczytałem ostatnio ze Ajax zaproponował nam kupno Wesleya (tzn.nie tylko nam bo jeszcze Violi i Juve) cena to jak tu była podawana 12 mln euro.Teraz pytanie czy brac go juz w zimie? moze jednak Seed0orf zacznie łąpac forme albo Marek czesciej bedzie grac ?
Ja bym opchnał Vieriego badz wypozyczył Betis szuka napastnika Ricardo Oliviera jest kontuzkowany wiec klasowy napastnik by im sie przydał.
A na jego miejsce Di Vaio bym widział no chyba ze Carlo postawił by na kogo z mlodzikow w co watpie
FORZA MILAN