a niech sobie wejdzie na trybunypiwus pisze:Nawet na stadion go nie wpuścisz ?
i nadal tak uwazam, jesli gramy z dobrym przeciwnikiem - nasza reprezentacja powinna grac dwoma defensywnymi pomocnikami, ale jesli gra ze slabszym przeciwnikiem [np. Estonia] w srodku powinien byc bardziej ofensywny pomocnikpiwus pisze:Notabene warto prześledzić ten temat, gdzie próbowałes mnie przekonać, że Szymkowiak jest za słaby na kadrę, nie powinien otrzymywać powołań, a w środku powinno grać dwóch defensywnych pomocników
i tak powinno byc, obaj sie nadaja do gry w reprezentacjipiwus pisze:bo Janas wolał wyciągnąć z rezerw Bayeru Kałużnego, to uświadomiłeś mnie, że w kadrze jest miejsce tylko dla Kałużnego i Radomskiego
Radomski - 1.sklad Austrii Wieden - dobry zespol, z dobrej ligi
Kaluzny - narazie 2.liga - ale wraca po kontuzji, mam nadzieje, ze wroci do wysokiej formy
nie ma sprawypiwus pisze:Tak samo będę wspominał 'przebłyski geniuszu' Mili za pół roku
no widzisz, Zurawski tez mial kilka/nascie spotkan w kadrze bez gola, a jak Rasiak nie strzeli gola, to zaraz wszyscy go opieprzajafieldy pisze:starał się, biegał wchodził w pole karne, uderzał, po faulu na nim z wolnego Mila gola zdobył.
Żuraw tez kiedyś sie "tylko" starał i w końcu się przebudził i juz został na wysokim poziomie - z Irkiem może być podobnie. Na pewno ardziej przydatny drużynie niż Rasiak
moze kiedys zrozumiecie, ze tak wysoki pilkarz jak on nie moze miec bajecznej techniki, jego glownym atutem jest gra glowa
ja sie bardzo ciesze, ze Lewandowski przeszedl z Groclinu do Szacharufieldy pisze:A co do tezy z Lewandowskim na stoperze w dobrym klubie - jakby grał w podstawowym składzie tak jak do tej pory w Doniecku, to powinien bys w szerokiej kadrze, ale tylko na pozycje stopera, tylko i wyłącznie
to jest idealny dla niego klub
i jak pokazuja mecze w pucharach - wcale nie jest to taki slaby zespol
wolalbym, zeby on jednak gral w Szachtarze, anizeli w Stuttgarcie
no i oczywiscie powinien grac w reprezentacji na pozycji srodkwego obroncy
pozdrawiam