Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8664
Kontakt:

Post autor: cloner » 17 lis 2005, 16:26

piwus pisze:Nawet na stadion go nie wpuścisz ?
a niech sobie wejdzie na trybuny :lol2:
piwus pisze:Notabene warto prześledzić ten temat, gdzie próbowałes mnie przekonać, że Szymkowiak jest za słaby na kadrę, nie powinien otrzymywać powołań, a w środku powinno grać dwóch defensywnych pomocników
i nadal tak uwazam, jesli gramy z dobrym przeciwnikiem - nasza reprezentacja powinna grac dwoma defensywnymi pomocnikami, ale jesli gra ze slabszym przeciwnikiem [np. Estonia] w srodku powinien byc bardziej ofensywny pomocnik :)
piwus pisze:bo Janas wolał wyciągnąć z rezerw Bayeru Kałużnego, to uświadomiłeś mnie, że w kadrze jest miejsce tylko dla Kałużnego i Radomskiego
i tak powinno byc, obaj sie nadaja do gry w reprezentacji
Radomski - 1.sklad Austrii Wieden - dobry zespol, z dobrej ligi :)
Kaluzny - narazie 2.liga - ale wraca po kontuzji, mam nadzieje, ze wroci do wysokiej formy :)
piwus pisze:Tak samo będę wspominał 'przebłyski geniuszu' Mili za pół roku
nie ma sprawy :lol:

fieldy pisze:starał się, biegał wchodził w pole karne, uderzał, po faulu na nim z wolnego Mila gola zdobył.
Żuraw tez kiedyś sie "tylko" starał i w końcu się przebudził i juz został na wysokim poziomie - z Irkiem może być podobnie. Na pewno ardziej przydatny drużynie niż Rasiak
no widzisz, Zurawski tez mial kilka/nascie spotkan w kadrze bez gola, a jak Rasiak nie strzeli gola, to zaraz wszyscy go opieprzaja
moze kiedys zrozumiecie, ze tak wysoki pilkarz jak on nie moze miec bajecznej techniki, jego glownym atutem jest gra glowa :!:
fieldy pisze:A co do tezy z Lewandowskim na stoperze w dobrym klubie - jakby grał w podstawowym składzie tak jak do tej pory w Doniecku, to powinien bys w szerokiej kadrze, ale tylko na pozycje stopera, tylko i wyłącznie
ja sie bardzo ciesze, ze Lewandowski przeszedl z Groclinu do Szacharu :)
to jest idealny dla niego klub :)
i jak pokazuja mecze w pucharach - wcale nie jest to taki slaby zespol :)
wolalbym, zeby on jednak gral w Szachtarze, anizeli w Stuttgarcie :)
no i oczywiscie powinien grac w reprezentacji na pozycji srodkwego obroncy :) proste - skoro w klubie gra na tej pozycji od 3lat bez zarzutow, to chyba w kadrze tez moze tak grac :)

pozdrawiam

Wróć do „Polska”