Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 17 lis 2005, 16:37

RadoGol pisze: Zapewne nikt sobie takich meczów nie przypomina z jednej prostej przyczyny. Janas nie wpuszczał ich razem na boisko twierdząc, że będzie to ustawienie za ofensywne i zawsze zamiast jednego z nich do pierwszego składu delegował Lewandowskiego, ewentualnie innego def. pomocnika.
Dziekuję, nie chciałem ryzykować, dobrze, że ktoś wie na pewno ;). I teraz wypadałoby zwrócić uwagę jak gładko cloner przechodzi obok bezsensu swojej wypowiedzi. Zwyczajnie mu nie przeszkadza, że się pomylił, po prostu pomija to w swoich komentrzach czyiś wypowiedzi :lol2:.

cloner pisze:piwus napisał:
Notabene warto prześledzić ten temat, gdzie próbowałes mnie przekonać, że Szymkowiak jest za słaby na kadrę, nie powinien otrzymywać powołań, a w środku powinno grać dwóch defensywnych pomocników

i nadal tak uwazam, jesli gramy z dobrym przeciwnikiem - nasza reprezentacja powinna grac dwoma defensywnymi pomocnikami, ale jesli gra ze slabszym przeciwnikiem [np. Estonia] w srodku powinien byc bardziej ofensywny pomocnik
Radziłbym uważać z czym się zgadzasz...
cloner pisze:piwus napisał:
Jak wspomniałem o Sobolu, który wtedy jeszcze nie był pewniakiem, bo Janas wolał wyciągnąć z rezerw Bayeru Kałużnego, to uświadomiłeś mnie, że w kadrze jest miejsce tylko dla Kałużnego i Radomskiego

i tak powinno byc, obaj sie nadaja do gry w reprezentacji
Radomski - 1.sklad Austrii Wieden - dobry zespol, z dobrej ligi Smile
Kaluzny - narazie 2.liga - ale wraca po kontuzji, mam nadzieje, ze wroci do wysokiej formy Smile
Ależ pan piepszy niemilosiernie :shock:.

PS. Wiem, że jest cytowanie selektywne, ale Twoja selekcja wycina sens moich wypowiedzi już od dawna, ucinając moje zdania w połowie. W ten sposób przez przypadek pominąłeś motyw Sobolewskiego, ale to nie istotne, bo nie będę rozwalał tematu na 'dyskusję' z Tobą.
Ostatnio zmieniony 17 lis 2005, 16:44 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”