Dziekuję, nie chciałem ryzykować, dobrze, że ktoś wie na pewnoRadoGol pisze: Zapewne nikt sobie takich meczów nie przypomina z jednej prostej przyczyny. Janas nie wpuszczał ich razem na boisko twierdząc, że będzie to ustawienie za ofensywne i zawsze zamiast jednego z nich do pierwszego składu delegował Lewandowskiego, ewentualnie innego def. pomocnika.
Radziłbym uważać z czym się zgadzasz...cloner pisze:piwus napisał:
Notabene warto prześledzić ten temat, gdzie próbowałes mnie przekonać, że Szymkowiak jest za słaby na kadrę, nie powinien otrzymywać powołań, a w środku powinno grać dwóch defensywnych pomocników
i nadal tak uwazam, jesli gramy z dobrym przeciwnikiem - nasza reprezentacja powinna grac dwoma defensywnymi pomocnikami, ale jesli gra ze slabszym przeciwnikiem [np. Estonia] w srodku powinien byc bardziej ofensywny pomocnik
Ależ pan piepszy niemilosierniecloner pisze:piwus napisał:
Jak wspomniałem o Sobolu, który wtedy jeszcze nie był pewniakiem, bo Janas wolał wyciągnąć z rezerw Bayeru Kałużnego, to uświadomiłeś mnie, że w kadrze jest miejsce tylko dla Kałużnego i Radomskiego
i tak powinno byc, obaj sie nadaja do gry w reprezentacji
Radomski - 1.sklad Austrii Wieden - dobry zespol, z dobrej ligi Smile
Kaluzny - narazie 2.liga - ale wraca po kontuzji, mam nadzieje, ze wroci do wysokiej formy Smile
PS. Wiem, że jest cytowanie selektywne, ale Twoja selekcja wycina sens moich wypowiedzi już od dawna, ucinając moje zdania w połowie. W ten sposób przez przypadek pominąłeś motyw Sobolewskiego, ale to nie istotne, bo nie będę rozwalał tematu na 'dyskusję' z Tobą.