Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8667
Kontakt:

Post autor: cloner » 17 lis 2005, 17:30

piwus pisze:A ja bym proponował, by nie zaśmiecać tematu na dyskusję z clonerem
to po co to robisz :?: zacznij od siebie :)
piwus pisze:bo jemu zajmie pół minuty wystukać trzyzdaniowego posta, nie zwróci prawie uwagi co piszcie, a co dopiero da się przekonać
nie pol minuty, kilka, czasem nawet kilkanascie
i nie trzyzdaniowe posty :!:
i dokladnie wiem co pisze w postach, tylko niektorzy [np. Ty] maja problemy z odczytaniem,
i na koniec - nie dam sie przekonac, bo ja wierze, ze na MŚ to Rasiak bedzie lepszy anizeli Wasi ulubiency :!:
piwus pisze: W koncu to jest to 'Reprezentacja Polski' a nie 'Teorie clonera na temat polskiej piłki nożnej ze szczególnym uwzglednieniem Grzegorza R.'. Czasem trzeba olać, przyjąć do wiadomości, że istnieje taki człowiek,
jest to reprezentacja polski, i tutaj dyskutujemy nt. naszej reprezentacji, nt. zawodnikow, trenera, itp.
piwus pisze:nie dyskutuje, tylko komentuje czyjeś wypowiedzi i nie używa argumentów, bo 'może się nie sprawdzić' co pisze; czyli jest po prostu chronicznie niezdolny do rozmowy- przynajmniej na forum.
nie zawsze uzywam argumentow, ale tez nie zawsze trzeba, mam Wam odnalezc dokladne statystyki dot. gry Lewandowskiego :?: ile mial przechwytow, ile strat, jak sie przedstawiaja jego dokladne podania, a jak zle podania :?:
nastepnym razem jesli bedzie jakis mecz, i bede mial dostep do takich dokladnych statsow, bede Wam je przedstawial [jeden z argumentow]
piwus pisze:Ja na przykład nie będę udowadniał, że Szymkowiak zasługuje na powołania do reprezentacji, ani, że Rasiak nie powinien grać w pierwszym składzie jak gra w rezerwach Totenhamu
Rasiak nie gra w rezerwach Tottenhamu :!:
Scyzoryk pisze:Dobry mecz rozegrał Jeleń mógł strzelić bramke . Mila zagrał bardzo dobrze aczkolwiek moim zdaniem ani z Sobolewskim ani z Szymkowiakiem nie ma szans .
to fakt, mogl strzelic, ale mu nie wychodzilo, to tak jak Wlodarczyk w Legii [wiekszosc meczow ligowych - 20sytuacji, i 1.gol - czasem sie udaje cos strzelic]
ale kto powiedzial, ze Szymkowiak gdy wroci po kontuzji nadal bedzie w wysokiej formie :?: Krzynowek po kontuzji nie wrocil do formy [oby wrocil]
Scyzoryk pisze:Piechna wykorzystał prezent od obrońców co nie zmienia faktu ze po raz kolejny był tam gdzie powinien być z zrobił to co powinien zrobić . Ciekawy jestem czy z tej sytuacji Rasiak czy Sagonowski by strzelili bramkę
ja nie umniejszam umiejetnosci Piechnie :) strzelil naprawde ladnie :)
wielkie brawa :)
hmm, Saganowski pewnie tez by strzelil, mozliwe, ze zrobilby dokladnie to samo ;)
a Rasiak, pewnie strzelalby po ziemi, i mogloby to sie skonczyc inaczej ;)
ale nie gdybajmy
czeher pisze:akt Rasiak duzo takich goli strzela az nie moge zliczyc
hmmm, w poprzednim sezonie strzelil goli duzo, w tym takze juz strzelil gole [niestety jednego mu nie uznali]
czeher pisze:gratuluje, moze Rasiak bedzie rozgrywal albo Lewy
gratuluje :)
moze Bak bedzie rozgrywal :?: albo Frankowski :?:
bagg pisze:Tutaj się nie moge zgodzić. Ibrahimović, Adriano, Henry(wielki to on nie jest, ale do najmniejszych nie należy). Technika może iśc w parze z dobrą grą głową.
hehe, ale przyklady :)
wszyscy Ci trzej Panowie sa lepsi od kazdego polskiego napastnika
bagg pisze:A co do Lewandowskiego na środku obrony...to właściwie jestem za
sam czeher wczoraj napisal, ze Bak ma 'swietnych' przeciwnikow w lidze katarskiej :lol:
Lewandowski to naprawde bardzo dobry obronca
fieldy pisze:wiesz cloner - od tego jest selekcja ay go znaleźć - Rasiak już pokazał co "potrafi" teraz powinni być inni brani pod uwage i wśród nich powinni być Jeleń, Brożek, a nie Rasialdo
to jak fieldy - doczekam sie nazwiska jakiegos polskiego napastnika, ktory strzela gole glowa :?:

Wróć do „Polska”