to nie sa nasi ulubieńcy - to są zawodnicy którzy dobrą gra zasługuja na grze w kadrze - i dlatego powinni w niej grać, Ulubieńcem to jest Rasiak - ale twoim, jestes z nim na dobre i na złe - nawet jak mu nie idzie, jak potyka się o własne nogi i jak strzela panu Bogu w okno.cloner pisze:bo ja wierze, ze na MŚ to Rasiak bedzie lepszy anizeli Wasi ulubiency Exclamation
zostal odesłany do rezerw, czyli można powiedizęć, że "na codzień" tam gra.cloner pisze:Rasiak nie gra w rezerwach Tottenhamu Exclamation
mógłby koziołka fiknąćcloner pisze:a Rasiak, pewnie strzelalby po ziemi, i mogloby to sie skonczyc inaczej Wink
ale nie gdybajmy
cloner pisze:bagg napisał:
Tutaj się nie moge zgodzić. Ibrahimović, Adriano, Henry(wielki to on nie jest, ale do najmniejszych nie należy). Technika może iśc w parze z dobrą grą głową.
hehe, ale przyklady Smile
wszyscy Ci trzej Panowie sa lepsi od kazdego polskiego napastnika
może a jest to np. Adriano,cloner pisze:moze kiedys zrozumiecie, ze tak wysoki pilkarz jak on nie moze miec bajecznej techniki, jego glownym atutem jest gra glowa Exclamation
skoro tak bardzo chcesz :cloner pisze:to jak fieldy - doczekam sie nazwiska jakiegos polskiego napastnika, ktory strzela gole glowa
mam nadzieję, ze podałem wystarczająco dużo przykładów piłkarzy którzy głową umieją uderzyć piłkę - i nie mówi mi że rsiak jest lepszy od któregokolwiek z nich, bo oni oprócz gry głową mają jakies [mniejsze lub większe] umiejętności techniczne