Travolta - Sneijder przyjdzie (dla mnie to zawodnik o podonych możlwościach co Scholes). Do Van der Vaarta nie jestem jakoś przekonany. Do swojej gry bardziej przekonuje mnie Lincoln z Schalke (ale tutaj pojawia sie pytanie, czy Brazylijczyk grałby tak jak byśmy sobie tego życzyli?).
Żeby było śmieszniej, Ferguson zaproponował Ballackowi opaskę kapitana, jeśli ten zawitałby na Old Trafford.
Bryan Robson nie odpuszcza i chciałby sprowadzić Kierana Richardsona do WBA. Podobno władze West Brom miałyby złożyć 3-milionową ofertę za reprezentanta Anglii.
Nie można sprzedać Kierana. To piłkarz perspektywiczny i zdolny. Istnieje tylko jedna opcja: wypożyczenie!
Cały czas ciągnie się sprawa Aldo Duschera. Tym razem Argentyńczyk powiedział, że byłby świetnym zastępcą Keano
Sir Alex Ferguson wierzy we Fletchera. Wg trenera Czerwonych Diabłów Darren powinien: zwiększyć masę mięsniową, gdyż jest wysoki i chudy oraz by przełamał barierę psychiczną. Młody Szkot musi nabrać pewności siebie, gdyż widać, że boi się wbiec z piłką pomiędzy kilku zawodników.