Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 17 lis 2005, 19:39

Dla mnie to paranoja. Jak można oferować zawodnikowi aż tyle kasy. Przecież nie jest pewne, że będzie grał w pierwszym składzie. Może sie również okazać, że na angielskie warunki jest po prostu słaby. Do tego kolesiowi niedługo stuknie 30 lat.
Travolta - Sneijder przyjdzie (dla mnie to zawodnik o podonych możlwościach co Scholes). Do Van der Vaarta nie jestem jakoś przekonany. Do swojej gry bardziej przekonuje mnie Lincoln z Schalke (ale tutaj pojawia sie pytanie, czy Brazylijczyk grałby tak jak byśmy sobie tego życzyli?).
Żeby było śmieszniej, Ferguson zaproponował Ballackowi opaskę kapitana, jeśli ten zawitałby na Old Trafford. :roll: Kapitanem powniniem być piłkarz, który w klubie gra już kilka lat i tworzy historię.

Bryan Robson nie odpuszcza i chciałby sprowadzić Kierana Richardsona do WBA. Podobno władze West Brom miałyby złożyć 3-milionową ofertę za reprezentanta Anglii.
Nie można sprzedać Kierana. To piłkarz perspektywiczny i zdolny. Istnieje tylko jedna opcja: wypożyczenie!

Cały czas ciągnie się sprawa Aldo Duschera. Tym razem Argentyńczyk powiedział, że byłby świetnym zastępcą Keano :lol: Chłopak opowiada kawały na każdym kroku. Niech lepiej zostanie w Deportivo i tam gra jak tylko najlepiej potrafi.

Sir Alex Ferguson wierzy we Fletchera. Wg trenera Czerwonych Diabłów Darren powinien: zwiększyć masę mięsniową, gdyż jest wysoki i chudy oraz by przełamał barierę psychiczną. Młody Szkot musi nabrać pewności siebie, gdyż widać, że boi się wbiec z piłką pomiędzy kilku zawodników.

Wróć do „Anglia”