Czemu to miało służyć? Sprawia Ci przyjemność wyśmianie dziecka? Nisko mierzysz.Tomusmc pisze:Wow jesteś moim idolem Exclamation
Tomusmc pisze:A ma ta koleżanka w ogóle cycki? bo 10-latki przecież są jeszcze dziećmi i raczej nic tam nie mają Laughing
Jesteś tego pewny? Dasz sobie rękę uciąć? Niektóre "gówniary" mają piersi nieprporcjonalne do ciała, więc nie neguj chłopaka.
Złapanie za pierś również jest ważneTomusmc pisze:Masz cały temat o tym jak poderwać dziewczyna, a ty jarzysz miche bo za cycka możesz złapać.... co za naród Warrior Mać
A popuściłeś ?sci pisze:dobre dobre,hehe śmichy chichy jak to przeczytałem hehe dobre
Wsadź sobie lepiej tą kaszankę w dupę! Albo pieprznij się w łeb patelnią, na której ją smażyłeśsci pisze: a co do tematu kup 3kg kaszanki i grilla jednorazowego.grillujcie u ciebie na klatce.Kobiety uwielbiają kaszanke
2 motyw.Przez przypadek złam jej noge w kolanie,jedź z nią do szpitala zaopiekuj się nią,woź ją na wózku.Na bank się w tobie zakocha
Kiedy to nastąpi ?sci pisze:Dżizys naprawde jest tyle możliwości tylko trzeba pomyśleć Cool
Co do tematu: jutro przedstawię Wam moje sposoby na zdobycie upragnionej dziewczyny, bo teraz czas rozpocząć nocne, studenckie życie
Nie wpadaj w depresję, nie musisz pisać tak jak ja