Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 17 lis 2005, 21:53

Ja jeszcze odnośnie wczorajszego meczu chciałbym się wypowiedzieć :)

Kowalewski pokazuje , że może walczyć nawet o pozycje bramkarza nr2 , albo i nawet nr1 :!: W Rosji dobrze gra co mecz wczoraj także kilka razy pokazał na co go stać i dlatego licze , że Janas da mu jeszcze szanse występu.

Adamski - wszyscy się nim zachwycali , ja czekałem i chciałem zobaczyć go w akcji i szczerze :?: Żwełakow lewy , Rząsa rezerwowy :lol: zawiodłem się na Marcinie ...

Lewandowski - zwracam clonerowi honor. Chciałem go wywalić z kadry (pewnie dlatego , że grał w środku pomocy) cloner jednak upercie twierdził , że on musi zostać , ale Janas powinien go przesunąć do obrony. Teraz moja para faworytów (Kłos , Bąk) może czuć się zagrożona przeż Lewego

Wasilewski - ktoś w studiu TVP stwierdził , że był najsłabszy na boisku , moim zdaniem był 3 razy lepszy od Adamskiego

Kaczmarek - chłopak szarpie , urywa się obrońcom widać , że ma spore możliwości , ale czegoś mu brakuje. Może dobrych podań i dośrodkowań :?: :roll:

Mila - 2 bramki podczas ostatnich sparingów , z Estonią zagrał nieźle jednak trzeba pamiętać , że to tylko Estonia. Z finalistą MŚ będzie zupełnie inaczej dlatego trzeba go przetestować w meczu z takim rywalem.

Brożek - on się jeszcze obudzi i mam nadzieje przegoni Rasiaka w klasyfikacji napastników selekcjonera.

Piechna - potwierdził , że nie można przejść obojętnie obok niego :D

cloner wydaje się , że teraz nie powinieneś mieć żadnych wątpliwości związanych z przyszłością Rasiaka w kadrze , więc czemu dalej się kłócisz :?: :roll: Powiedzmy sobie szczerze "era Rasiaka minęła"

Wróć do „Polska”