Tytoń

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 lis 2005, 23:01

Piwus zalozyles temat o fajkach i pewnie bedzie sie on cieszyl najwiekszym powodzeniem u gimnazjalnej i mlodszej czesci forum (jak "Vodecza" czy "Piwo") :lol:
Ja niestety (a moze stety) dzisiaj nie rzucam palenia a to z prostej przyczyny, ze nie pale papierosow bo i po co :wink: ale znam z otoczenia przypadki "rzucania palenia". np u mnie na roku, wsrod moich znajomych najpopularniejszy sposob, to zaklad. konczy sie to tym, ze ten/ta "rzucajacy palenie" mowi: "dajcie fajke i ogien, ide zapalic, a jakby szedl/szla X (ten z ktorym sie zalozyl/a) to wolajcie" :lol: znane sa tez sposoby "na slodycze" (czyli rzucajacy ma ciagle przy sobie jakies cukierki, albo cos innego zeby zajac czyms usta :lol: :P :twisted: ). generalnie jeszcze nie slyszalem, zeby komus pomogly srodki farmakologiczne, czyli plastry i tabletki eklamowane w TV.
Wg mnie najlepszy powod rzucenia palenia dostarczy nam UE kiedy ceny tytoniu w Polsce znacznie wzrosna (co jest zapowiadane od jakiegos czasu i podobno w koncu ma nastapic). pozdro dla palaczy, nienawidze jak siadacie obok mnie z zapalona, dymiaca sie fajka :?
:wink:

Wróć do „Hyde Park”