Inter Mediolan (zbiorczy)

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post autor: Diamen23 » 18 lis 2005, 7:37

Jakoś od kilku dni mnie to gryzie (i nie interesuje mnie kłótnie z kibicami innych klubów):
Wkurza mnie polityka transfeorwa Interu :roll: . Denerwuje mnie sprowadzanie do klubu odpadów z innych klubów. Nowym ma być , lewy pomocnik , Ze Roberto. Zawsze przyda się piąty lewy pomocnik w zespole :roll: . Mamy już przynajmniej czterech porządnych lewych pomocników. Jeśli już kupować jakiegoś skrzydłowego to widziałbym Vicenter , albo Damiena Duffa (jeśli go Romek puści). Od biedy mógłby przyjść DaMarcus Beasley. Jeśli już jesteśmy przy lewej stronie , to przydałby się nowy lewy obrońca. Fatalnie gra Favalli , a na Wome to patrzeć nie mogę.
Jeśli potrzebowalibyśmy ofensywnego obrońce to nieźle wygląda sytuacja Marcella Jansena w Gladbach. Jest jeszcze Christian Chivu z Romy (mniej ofensywna wersja). Jeśli zdarzyłoby się , że Jansena podpierniczy Real , a Chivu Milan to możnaby pomyśleć nad Maxwellem i Evrą. Gdyby i to nie wypaliło zawsze mógłby na lewej obronie grać Ivan Cordoba albo Santiago Solari.
Następna pozycja do obsadzenia do rozgrywający:
Niezłym kandydatem byłby Daniel Carvalho z CSKA. Jest pewny siebie i świetnie drybluje. Pokazał co potrafi z Liverpoolem. Jest jeszcze Ballack. Nie chce go w zespole i na szczęście są małe szanse na sprowadzenie go do zespołu. Ostatnią pozycją jaką trzeba wzmocnić to atak. Najlepszym napastnikiem byłby Jefferson Farfan. Byłby pewnie niedrogi , ale świetny.
Skład wyglądałby tak:
Carini - Zanetti Cordoba Samuel Jansen - Figo Carvalho Cambiasso Vicente - Recoba Adriano.

Mimo , że zmiany są małe to taka jedenestka mogłaby coś zdziałać.
Ale wiem , że w nowym sezonie sprowadzone będą takie gwiazdy jak: Roberto Carlos i Ze Roberto. Oni by się przydali , ale jakbyśmy się w czasie cofneli o kilka lat :|

Wróć do „Włochy”