pewnie że dotrzymam ale mam jeszcze coś do powiedzenia - chociaz bede mogl powiedziec to co mysle - bardzo sie ciesze ze zacytowałes "bo doszedłem do pewnego wniosku" tym wnioskiem jest to że właśnie tu są tacy ludzie którzy nie odchodzą od kompa, a jesli odchodza to do lekcji - widzisz jak w starożytności ktoś mądry rzekł "Więc łap dzień każdy" w Twoim przypadku jest to "Wstań rano umyj sie, zjedz coś - leć do budy - najlepiej pociągnij profesorowi bo przecież szkoła jest najważniejsza w twoim życiu, potem zrób staremu lache żeby był z ciebie zadowolony, szybko po tym leć do książek żeby dostać 5, a nie 4, a następnie wpadnij przed monitor żeby w społeczności internetowej pochwalić się swoim debilizmem." Prawda że podobne do twojego dnia - możesz odpowiedzieć sobie na to sam, bo itak napiszesz tu co innego. Itak to przeczytasz wypowiesz się i dalej będziesz nabijał już swoje bezsensowne posty w tematach typu - sprawdź swojego pokemona, albo jak poderwać dziewczynę... I o to w tym wszystkim chodzi - czasem wiedziałem że gadam z 14 latkiem jednak mądrzej gadał niż ludzie których co chwile banują za nabijanie postów, albo wqrw*anie innych.
Jeśli chodzi o mnie to 2 klasie licy miałem średnią 3,2 i podejrzewam że jest ona sto razy bardziej wartościowa niż 4,7 przy zap*erdalaniu w książkach przez pół wolnego czasu... Starzy mi jeb*ą że nie zalicze 3 klasy ani nie zdam matury tylko dlatego że się dowiedzieli że mam ok 70 nieusprawiedliwionych godzin - to tylko w granicach 2 tyg. A co do blokersowania to jestem ogólnie kulturalny, ale jak bym spotkał takiego debila to perfidnie bym mu wyq*wił...
PS. Jak możecie skończyć z "dżu" to lepiej to zróbcie bo naprawde warto...