skromny jestem, ale musze sie przyznacfieldy pisze:bardzo dobry pomysł z tą ankietą już teraz
Po 9 grudnia [chyba 9] czyli po losowaniu grup, bedzie można zrobić ankietę jeszcze raz i porównać wyniki z tymi, które będą do tego czasu.
Bo tak na prawdę od losowania zależy bardzo dużo
dokladnie, nie raz pisalem, ze wole Kowalewskiego od Dudkaserek408 pisze:Kowalewski pokazuje , że może walczyć nawet o pozycje bramkarza nr2 , albo i nawet nr1 W Rosji dobrze gra co mecz wczoraj także kilka razy pokazał na co go stać i dlatego licze , że Janas da mu jeszcze szanse występu.
Legia zawsze potrafi 'wychowac' zajebistych bramkarzy
dziekujeserek408 pisze:Lewandowski - zwracam clonerowi honor. Chciałem go wywalić z kadry (pewnie dlatego , że grał w środku pomocy) cloner jednak upercie twierdził , że on musi zostać , ale Janas powinien go przesunąć do obrony. Teraz moja para faworytów (Kłos , Bąk) może czuć się zagrożona przeż Lewego
tak jak pisalem dawno, dawno temu, Lewandowski powinien grac na srodku obrony
szczerze - Brozek niczym sie nie roznil od Rasiaka, gdy ten byl jednym ze slabszych na boiskuserek408 pisze:Brożek - on się jeszcze obudzi i mam nadzieje przegoni Rasiaka w klasyfikacji napastników selekcjonera.
hmm, odpowiem tak : czekam az Rasiak bedzie grac w rozgrywkach ligowychserek408 pisze:cloner wydaje się , że teraz nie powinieneś mieć żadnych wątpliwości związanych z przyszłością Rasiaka w kadrze , więc czemu dalej się kłócisz![]()
![]()
hmm, no to jesli tak - to nie wiem co w reprezentacji robi DudekDiamen23 pisze:Ja do Rasiaka nic nie mam. Jeśli będzie się prezentować przyzwoicie , będzie grać w klubie i strzelać tam bramki to jak najbardziej. Ale jeśli zawodnik jest odsyłany do rezerw swojego klubu , a w reprezentacji są zawodnicy , którzy prezentują się lepiej to do widzenia Rasiak
byl odeslany do rezerw [nie wazne z jakiego powodu], a teraz tylko lawka rezerwowych
pozdrawiam