Prorok normalnie. welcome, jestem pod wrazeniem. jakbys mial jeszcze jakies pomysly co chce powiedziec, to wal smialo, posmieje sie.welcome pisze:Spokojnie, Jarzyna chce wszystkim naokoło powiedzieć tylko jedno: Ronaldinho wyglada jak koń
A z tego nasuwa sie inny wniosek - nie umiesz wyciagac wnioskow.welcome pisze:wniosek nasuwa sie z tego, że po co by to pisał gdyby nie chciał powiedzieć????)
Nie uzywaj zwrotow, ktorych znaczenia widocznie nie rozumiesz. rada na przyszlosc. a zreszta niewazne, rob co chcesz i tak juz jest smieszniewelcome pisze:sfryustrowany hardcorowo
Nie wiesz - nie pisz. nie zaprzeczam, ze mozesz miec wieksza wiedze, bo nigdy nie uwazalem sie za jakiegos mistrza w jakiejkolwiek dziedzinie, ale czy mam "mierne" pojecie? kazdy ma swoje zdanie, to jest Twoje.welcome pisze:To że masz mierne pojecie o futbolu
Znowu jakas trauma z dziecinstwawelcome pisze:na zywo pewnie ze strachu posrałbys sie w pieluszki
A czy ja gdziekolwiek napisalem, ze to gazety maja o nim pisac? to, ze opinia o koniu jest powszechnie znana nie znaczy, ze od razu maja tak o nim w TV mowic. opanuj sie, bo widze, ze Cie ponosi.welcome pisze:Na Ronaldinho zadna gazeta w Hiszpanii nie napisze że wygladem przypomina konia
A teraz:
welcome pisze:ten nędzny mały człowiec
welcome pisze:ten malutki człowieczek
welcome pisze:mały człowieczku
welcome pisze:mały czlowieczku
Jakis kompleks nizszosci? zabawki byly zawsze na gornej polce? przykro mi. a poza tym mozna o mnie napisac wiele epitetow, ale "maly" ni w morde nie pasujewelcome pisze:mały człowieczku
Ps. welcom skoncz juz bo naprawde zrobiles afere z niczego. napisalem jedno zdanie, ktore w porownaniu z innymi jakie padaly w hiszpanskich tematach bylo niczym. Ty od poczatku postanowiles, ze bedziesz sie czepial do kazdego mojego zdania, ok, rozni ludzie - rozne potrzeby. rozumiem to, a co wiecej zazwyczaj jest tez smiesznie bo czepiasz sie takich rzeczy, ze brak slow. jak chcesz sie poklocic, to przynajmniej znajdz jakis powazny powod, bo chwilami az szkoda odpisywac na Twoje urojone problemy. pozdro