Ja wiem, że tu chodzi tylko i wyłącznie o dobro Polski, ale z takim podejściem ciężko będzie oszukać tych prostych ludzi tak skutecznie jak to robi ***. Postawiłem tezę, że POKO kopiuje metody ***, że piątą gęstość, a tu na samym forum mamy przykład, gdzie patrząc z wyższością na prostych ludzi, radzimy, by politycy przestali by patrzeć z wyższością na prostych ludziChlopaczek pisze: ↑14 lip 2020, 20:53Opozacja musi zrobic rachunek sumienia i sprobowac dotrzec do jakiejs chocby malej czesci tych ludzi ktorzy popieraja teraz PiS. Przykro mi to mowic ale trzeba schowac do szafy takie tematy jak LGBT. Nie odcinac sie ale popierac okrezna droga i uwazac na slowa (ten nieszczesny Rabiej). Sorry homo ziomki ale tutaj gra toczy sie o wyzsza stawke a jezeli wladza nie zostanie odzyskana to i tak nic nie zostanie zmienione na lepsze w waszej sprawie.
Wyciagnac dlon do tego "prostego ludu" bo liczebnie maja przewage a kazdy glos liczy sie tak samo. PiS ich oszukuje ze Duda Morawiecki czy Kaczynski nie sa elita. Niech czolowi politycy opozycji zejda ze swojego tronu z ktorego patrza na nich z wyzszosci i sprobuja znalezc wspolny jezyk z ta przyslowiowa baba ze wsi.
Potem sie przehandluje te pare wschodnich wojewodztw Rosji gdzie tak bardzo chcieliby byc i bedzie spokoj(:
A tutaj podobny poziom szacunku do osób, których głosów potrzebują
Dacie radę, tylko trzeba rozszerzyć definicję gwiazdek na inne grupy społeczne niż wasza. Wtedy na pewno zagłosują zgodnie z wymogami demokracji.