Jakieś przykłady? Najlepiej konkrety, bez ogólników.
Bardzo proszę innych użytkowników o nie odpowiadanie na powyższe pytanie.
Wczoraj byłem na siłce, i znalazł się jeden rodzynek, gagatek głosujący na Trzaskosia, i zaczęła się dyskusja a ja czułem się jakbym rozmawiał z pochanke bo okazuje się że Polska jest jednym z najbiedniejszych państw w Europie, a Polakom żyje się źle (wiadomo, dyktatura), i jakoś temat zszedł na 500+ więc powiedziałem, że Trzaskoś powiedział, że nie tylko nie zrezygnuje z tego programu, ale dołoży po 200 zł za każde wychowane dziecko + darmowe żłobki ale nasz kolega bardzo się oburzył i powiedział że nic takiego nie miało miejsca.Conrado pisze: ↑14 lip 2020, 10:49Wczoraj byłem na siłowni i znalazł się tam jeden rodzynek,gagatek głosujący na budynia i zaczęła się dyskusja a ja czułem się jakbym rozmawiał z holecką bo okazuje się że Polska jest jednym z najbogatszych państw w Europie a Polakom żyje się dostatnio i jakoś tak temat zszedł na 500+ więc powiedziałem że Pinokio został nagrany na spotkaniu ze swoimi wyborcami i mówił że to wszystko jest na kredyt ale nasz kolega się bardzo oburzył i powiedział że nic takiego nie miało miejsca jak powiedziałem że było nagranie to stwierdził że teraz sa takie specjalne programy które imitują czyjś głos a że puścił to TVN .......
Wychodząc natknąłem się na właściciela który także jest wielbicielem kaczki i facet w jednym zdaniu wymienił :
rozbiory Polski
targowicę
Sorosa
Tuska i Trzaskowskiego
w tym momencie poczułem zmęczenie o wiele większe niż to spowodowane treningiem
Wychodząc natknąłem się na właściciela który jest wielbicielem rudego i facet w jednym zdaniu wymienił:
dyktatura
konstytucja
Rydzyk
Kaczor i Duda
W tym momencie poczułem zmęczenie o wiele większe niż to spowodowane treningiem.
Że Wiadomości TVP to ściek i propaganda wiedzą wszyscy od lewa do prawa. Ty postanowiłeś katować się tym przez ponad tydzień, a więc traciłeś pół h swojego życia na oglądanie czegoś, co cię kompletnie nie interesuje, następnie +/- drugie tyle zajęło ci zdanie relacji tegoż.Traciłeś godzinę życia na udowodnienie czegoś, o czym wszyscy wiedzą doskonale. Musisz mieć w [ch**] nudne to życie skoro marnowałeś je na oglądanie i opisywanie Wiadomości TVP.
Co Wy na to?