Drogi Chlopaczku, ty to chyba madry czlowiek jestes
Do tego co napisal Czerwono-Czarny dodalbym tylko tyle, ze wbrew pozorom facet ma o tyle latwiej, ze przyjete jest, ze to do nas - samcow nalezy inicjatywa. Panna musi byc dosc pewna siebie czy tez "odwazna", zeby zrobic "ten pierwszy krok". A wystarczy jakis maly kompleksik (jak napisal Chlopaczek) i juz malo ktora pozwoli sobie na porazke w postaci wysmiania czy tez poprostu zbycia (dla niektorych to jest przeciez tragedia, przy ktorej niczym jest nasza urazona meska duma
Chlopaczek pisze:Najbardziej zabawne sa przypadki naprawde ladnych dziewczyn ktore nie maja chlopakow bo faceci do nich nie podchodza sadzac ze taka ladna dziewczyna musi miec chlopaka a dziewczyna jest zbyt niesmiala zeby sama przejac incjatywe bo mysli ze skoro nikt nie podchodzi to sie nikomu nie podoba.Zaklete kolo.
Taka wersja soft przytoczonego tu juz "Sciagaj majtki, bedziemy sie calowac"Chlopaczek pisze:"Podobasz mi sie".
A nawet he he heChlopaczek pisze:Jakis student czy cos he he.
* - i tak wiecie o co chodzi, ale oczywiscie mi chodzilo o super niewulgarne slowo... Chlopaczek wczoraj w Radiu Maryja slyszal i mi podpowiedzial
PS. Te slowa pisze na 17 godzin i 23 minuty przed GD. dziekuje, caluski, pa, niech moc bedzie z wami, a Balcerowicz musi odejsc.