Jak poderwać dziewczynę ????

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 19 lis 2005, 2:37

Podsumowujac podsumowanie podsumujacego Smitha...

Drogi Chlopaczku, ty to chyba madry czlowiek jestes :D albo sie dobrze lansujesz :wink:

Do tego co napisal Czerwono-Czarny dodalbym tylko tyle, ze wbrew pozorom facet ma o tyle latwiej, ze przyjete jest, ze to do nas - samcow nalezy inicjatywa. Panna musi byc dosc pewna siebie czy tez "odwazna", zeby zrobic "ten pierwszy krok". A wystarczy jakis maly kompleksik (jak napisal Chlopaczek) i juz malo ktora pozwoli sobie na porazke w postaci wysmiania czy tez poprostu zbycia (dla niektorych to jest przeciez tragedia, przy ktorej niczym jest nasza urazona meska duma :D ). Poprostu jezeli jestes na jakiejs imprezie, to zazwyczaj jest niewiele do stracenia. jezeli nie wyjdzie, to najprawdopodobniej i tak sie juz nigdy nie zobaczycie (sprawa sie komplikuje jezeli jest to festyn w remzie, a ty rwiesz swoja sasiadke :think: ). Wiec przybierasz najbardziej wyjsciowy usmiech na jaki cie stac i podbijasz, prosto z mostu. Jest tylko jedna zasada - Jestes soba, spodobasz sie, jestes w domu. Udajesz kogos, spodobasz sie, masz przej*****. No chyba, ze potrafisz udawac 24/dobe...
Chlopaczek pisze:Najbardziej zabawne sa przypadki naprawde ladnych dziewczyn ktore nie maja chlopakow bo faceci do nich nie podchodza sadzac ze taka ladna dziewczyna musi miec chlopaka a dziewczyna jest zbyt niesmiala zeby sama przejac incjatywe bo mysli ze skoro nikt nie podchodzi to sie nikomu nie podoba.Zaklete kolo.
:shock: Historia jak ze Strefy Mroku :lol:
Chlopaczek pisze:"Podobasz mi sie".
Taka wersja soft przytoczonego tu juz "Sciagaj majtki, bedziemy sie calowac" :lol: wybor zalezny od rodzaju imprezy i ilosci wypitego alkoholu :lol:
Chlopaczek pisze:Jakis student czy cos he he.
A nawet he he he :D

* - i tak wiecie o co chodzi, ale oczywiscie mi chodzilo o super niewulgarne slowo... Chlopaczek wczoraj w Radiu Maryja slyszal i mi podpowiedzial :lol:

PS. Te slowa pisze na 17 godzin i 23 minuty przed GD. dziekuje, caluski, pa, niech moc bedzie z wami, a Balcerowicz musi odejsc.

Wróć do „Wracając Do Meritum”