Chlopaczek pisze:Drogi Eternalsie powinienes robic to samo
Wierz mi starszy towarzyszu, staram sie jednak dopoki nie zarobie na 3 lata studiow to po prostu chyba nie znajde na to czasu.
Chlopaczek pisze:Wiec wiara w siebie i powodzenia.Pamietajcie w wiekszosc one sa bardziej przerazone niz wy.
Tylko patrz. Tutaj wlasnie dajesz przyklad na malolaty, no moze i nie tylko ale to dziala glownie na laski do 19 roku zycia. Pewnosc siebie, blyskotliwosc, dobre gadane. Dopiero pozniej zaczyna sie prawdziwa jatka. Kiedy taka mloda kobitka dorasta, co gorsza zaczyna czuc swoja wartosc, wtedy to juz nie jest podryw, zaczyna robic sie wojna serc, uczuc i emocji. Wiekszosc dziewczyn tak do 16 roku zycia jest niezmiernie naiwna. Wiele mozna im wmowic i latwo omamic. Pozniej pouczone na bledach szukaja lepszego jutra. Trafiaja na takiego pewnego siebie, delikatnego, wrazliwego, wygadanego, z ciekawa osobowoscia kolesia, i cumuja do przystani jaka ten gosc stanowi. Pozniej (to zalezy od dziewczyny) im sie to nudzi, szukaja czegos nowego, bawia sie w gierki i w wieku 20-paru lat wcale nie latwo jest wyrwac jakas dobra sztuke. Znam to z autopsji.
Ja tam bym o usmiechu nie wspomnial, wedlug mnie najwazniejsze sa oczy. Pelne porzadania i innych cech ktore w mgnieniu oka potrafia dowartosciowac panne.Krzysztof Jarzyna pisze:. Wiec przybierasz najbardziej wyjsciowy usmiech na jaki cie stac i podbijasz
Krzysztof Jarzyna pisze:A nawet he he he
Tez sie juz zaliczam
Tego posta napisalem 10 godzin i 11 minut przed Gran Derby