Nie wiem ale ja nie widzialem zadnego mocnego zrywu, Legia caly czas przewazala jednak pierwsza bramke zdobyla bo karygodnym bledzie doswiadczonego Bukalskiegocloner pisze:Wyraźnie podkręciła tempo w końcówce pierwszej częsci i dało to efekty.
Przy karnym mozna dyskutowac, zas trzecia bramka Wlodarczyka byla dla mnie troche zaskoczeniem, gdyz myslalem ze juz spieprzyl sytuacje jak kilka wczesniejszych bardzo dogodnych
Wlodarczyk wg mnie musi popracowac nad skutecznoscia (niby gole strzela) oraz miec lepszy przeglad gry, gdyby w kilku momentach podawal do Janczyka to moglo byc duzo lepiej
Trzeba pochwalic Janczyka - wysmienity wystep, podania znakomite, zazarty a przy tym jeszcze zdobyl gola, nie wiem kto bedzie gral slowak, Klatt czy dwojka z wczorajszego meczu,
Po meczu Wlodar wypowiadal sie na temat kadry, iz chcialby wrocic - w sumie on zaczal marsz do Niemiec ale z taka gra narazie to niech zapomni
Szkoda ze za tydzien nie zagra Karwan, Surma chyba tez czyli Wdowczyk bedzie musial troche poglowkawoc