Jak poderwać dziewczynę ????

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One
Reputacja: 0

Post autor: AgaD » 19 lis 2005, 12:47

Czytam te Wasze teksty czytam i zdecydowałam się napisać. To nie jest tak, że na każdą dziewczynę działa to samo. Ludzie są różni. Każdy człowiek to niepowtarzalna jednostka i nie wszyscy dają się łapać na te same teksty, gesty.

Są dziewczyny, które wolą poczekać na pierwszy krok chłopaka. Są i takie, które same przejmują inicjatywę.

W sumie zgadzam się po części z Chłopaczkiem. Starsze dziewczyny w zdecydowanej większości szukają stabilizacji i nie w głowie im przelotne romanse z niedojrzałymi emocjonalnie facetami (są oczywiście wyjątki). Młodsze zadowolą się każdym, bo zazwczyczaj nie chcą być singlami. Co do kompleksów to bardziej trafić nie mogłeś. Przeciętna dziewczyna jest chyba 10 razy bardziej zakompleksiona od zwykłego chłopaka.

Ktoś mi kiedyś powiedział:"Kiedy podoba Ci się ktoś, spróbuj zrobić coś, by zbliżyć się do tej osoby. Daj jej to do zrozumienia, bo co szkodzi spróbować. Łatwiej pogodzić się z porażką niż żałować, że się nie spróbowało. Szansa może się już nie powtórzyć." To chyba niegłupie słowa. W sumie ta osoba jest już mi praktycznie obca, ale te słowa utkwiły mi w pamięci.

Wróć do „Wracając Do Meritum”