AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 19 lis 2005, 21:37

a no szkoda to była najwieksza grupa ultrasów i najstarsza no ale coz skoro podjeli taka decyzji to trudno kibiców napewno nie zabraknie na San Siro :wink:

Juz jutro natomiast jednen z najwazniejszych meczy w lidze gramy na wyjezdzie z Viola bardzo silnym zespołem ktory u siebie jeszcze nie przegrał zadnego meczu (przypomnia sie sytuacja z poprzedniego sezonu gdzie jechalismy do Calgiary a tam sardynski zespol takze nie przegrał zadnego meczu u siebie bramke strzelił wtedy Pirlo bardzo ładna i wygralismy ten mecz :D )
Historia sie powtarza mam nadzieje ze jutro zagramy tak jak z Udine była 2 tygodniowa przerwa ale w miedzy czasie niektorzy grali w meczach reprezentacji a niektorzy trenowali w Milanello.
Napewno zwrocic trzeba uwage na Toniego ,Fiore ,Brocchiego i Martina Jorgensena to sa chyba piłkarze ktorzy stanowia siłe Violi.
Fiore nie wytrzymuje jak narazie pełnych 90 minut jest on najczesciej zmienianym zawodnikiem Serie A tyle ze przez ten czas moze napsoc troszke krwi mam ndzieje ze Seedorf nim sie zajmie , Toni moze strzelic z kazdej pozycji i tu trzeba wymagac od Nesty skoncentrowania przez pełne 90 mminu nie moze go nawet na moment zostawic nie krytego bo moze nas to sporo kosztowac.
Brocchi dla ktorego nie było u nas miejsca jest jednym z tych piłkarzy ktory sie nie oszczedza walczacy o kazda pilke podobny do Rino i kolejny pojedynek dwoch walczakow mam nadzieje ze Rino pokaze dlaczego to on zajmował jego miejsce w Milanie.
Jorgensen ktory potrafi nie tylko doskonale dosrodkowywac ale rowniez strzelac bramki moze byc trudny do zatrzymania licze tu na naszych bocznych obroncow.
Co do naszego składu duzy dylemat bym miał kogo postawic
czy Serghino czy moze Marek ? Sergio ostatnio gra wspaniale jego wejscia lewa strona rajdy :brawo: jednak nie wiadomo jak wpłyneła na niego przerwa natomiast Marek grał meczch Eliminacyjnych do MS i grał naprawde b.dobrze ma on wspaniałe dosrodkowania co do cm. no i trzeba w koncu mu dac sie pokazac w MIlanie bo jak narazie nie gra za duzo w takim meczu dowidzielibysmy sie czy jest on nam potrzebny w zespole tyle czy Carlo zaryzykuje ?
No i nasz atak
Pippo - Sheva ?
Sheva - Gila ?
Pipo - Gila ?
czy wersja z Bobo :lol: (nieee)
wydaje sie ze Gila z Pippo dobrze sie rozumieja na boisku (choc oni grali w sumie 1 mecz tylkoz e soba wiec nie wiadomo jak to moze wygladac naprawde)
Tutaj nie wiem naprawde kto byłby lepszym rozwiazaniem

Skład sadze ze Carlo postawi na taki sam jak w meczu z Udine no moze z małymi korektami
Dida - Cafu - Nesta - Maldini - Jankulovski - Rino - Pirlo - Seedorf - Kaka - Gila - Sheva

Co ciekawe jezeli jutro Cafu wybiegnie na boisku to bedzie to jego 100 wystep w barwach rossonero :D

Licze na wygrana rossonerich bo juve dzis wygrywa jak na razie z Roma a nie mzoemy stracic dystansu do nich

FORZA MILAN

Wróć do „Wracając Do Meritum”