AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 20 lis 2005, 10:49

bagg pisze:Oczywiście Roma jeśli chodzi o pomoc to poległa na całej linii. Ale trzeba zobaczyć też, że poległa jeśli chodzi o, np. obronę bo Juve robiło co chciało, a akcje romy kończyły się na 16 albo jeszcze wcześniej. Chcociaż właściwie to też wszystko przez pomoc.

No własnie "wszytsko przez pomoc". W dzisiejszej piłka prezing i graobrona zaczyna sie od ... napastników. Montella był sam na szpicy wiec w tym wypadku nie może go obwiniać, zwłaszcza że próbował ciągna i to im był najblizej na poczatku meczu. Potem jeszcze karny na nim.

Druga lini :!: jeszcze raz powtarzam :) Teraz może nawet obrona wygrac mecz i nie mówie tu o Catenacio. Przypomne tylko że w meczu Milan Juve dwóch napastników rossonerich nawet nie stworzyło 100% bo oni bronili a pomoc grała jak z nut. Ten mecz i ten wczorajszy jest o tym co mówie. Że tak jak Nedved i Camoranesi ciagneki do przodu tak Roma pozostawiałe te sektory wolne. Na środku Tylko De Rossi nawiązywał walke.

Swoja droga troche mnie Lucaino zdziwił gdy zobaczyłem że Mancini doznał urazu a on nadal chce grać 4-2-3-1 .... Już bez klasycznego skrzydłowego jakim jest Mancini.

<LILI> Romanista pisze:Mecz zakończył się wynkikiem moim zdaniem co podkreślam zawysokim myślę że wynik 2-1 , 2-0 byłby na miejscu no ale cóż taki jest futbol raz sie wygrywa a raz przegrywa Gratuluje wygranej !!!
Tez tak uważam że nadle coś pekno i tak sie skończyło. Bramka do szatni okazał się "katem" co by nie mówić do tej 47 minuty Roma miała nawet wiecej szans na objęcie prowadzenia. Potem kilka minut które zdecydowały juz o tym że nawet walki nie było. 47 minut i legna w gruzach plan Spallettiego. Ale nie dziwie sie grali jak równy z równym a tu nalde do szatni....

Totti ? może mówic że zawiódł ale prawda jest taka że sam nie da dary w pomcy. Czesto szukał Aeroplanino. Często sam próbował. Jednak zabrakło wsparcie szczególnie skrzydeł :!:
<LILI> Romanista pisze:Lecz myślę że zasurowo oceniacie Rome myślę że jeszcze spróbują pomieszać i zakwalifikować sie do LM czego im życzę !!!!
Nie wszyscy surowo ceniają Roma bo ja tez sądze że zamiesza. I tez im tego życze. :wink:

P.S.
<LILI> Romanista pisze:Widze ,że ZAZA cieszy się wszym wielkim szacunkiem bo nikt nie podważa jego zdania !!!! Chociaż widzę i za to sznuję ZAZĘ że darzy sympatią Klub z wiecznego miasta AS Romę . Naprawdę Zaza szacunek dla ciebie Nara
Dzieki :wink: miło mi to "słyszeć" choć tak naprawde pewnie mało jest tu kibiców podobnego zdanie co Ty. Szacunek dla każdego zawodinka co podejmie walke :) To cechuje stare wojsko 8) :lol: Pozdrawiam :!:

Forza Calcio

Wróć do „Włochy”