Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg » 20 lis 2005, 12:05

Co do gry Barcelony to tylko tyle można powiedzieć : Brawo Brawo Zagraliście pięknie....Real nie istniał...pokazaliście kto rządzi w Hiszpanii. Ale ambicje macie na conajmniej podwójną koronę. W tym sezonie choć gracie olśniewająco to również się może nie udać. Z Realem robiliście co chcecie, ale czy będziecie wstanie tak zagrać z obroną Juve, Milanu czy Chelsea? Czy Rijkard przeciwstawi się takim geniuszom jak Capello albo Mourinho. W grze gigantów to właśnie taktyka może mieć ogromne znaczenie. I tu widzę najsłabszy pkt Barcy Rolling Eyes

Sorry....tematy mi się pomyliły...nie w tym co trzeba to napisałem :lol:

Toudinho pisze:A z tym zamknętym Juve to chodzi mi o defensywe nie lubie tego typu piłk

Błagam Cię...jeśli nie widziałeś żadnego meczu Juve w tym sezonie to się o nim nie wypowiadaj. Powiem nawet, że w tej chwili Juventus gra bardziej ofensywną piłkę od Realu :roll:

Toudinho pisze:Czasami tagrze postawa defensywy oraz bramkarza

Tylko zobacz...czy Barca miała jakiś poważny sprawdzian w defensywie w tym sezonie? Bo Real raczej nim nie był. Nie ten Zidane co kiedyś, Robinho kręci, próbuje, ale jak mu to wychodzi wszyscy wiemy. Ronaldo prawie nie miał piłki to i nie mógł gola strzelić. Defensywa Blaugrany jest o wiele lepsza niż rok temu, ale jednak to chyba nie jest to. Stać ich na więcej. Choć środek obrony Puyol - Marquez robi wrażenie. Szczególnie ten pierwszy ;)

Wróć do „Hiszpania”