Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 20 lis 2005, 12:15

fieldy pisze:ManU - Villarreal 1
manu ma 1 pkt straty do hiszpanów i sa dopiero na 3 miejscu. A nie zapominajmy, że jest to przedostatnia kolejka
Jak najbardziej jestem za, nie moga juz tego meczu spieprzyc a poza tym chyba sa w formie

fieldy pisze:Porto - Glasgow 1
Jak Porto marzy choćby o UEFA CUP - to musi u siebie pokonać słabych ostatnio Rangersow.
Mysle ze sie im to uda
dokladnie, Rangers na poczatku sezonu wydawalo mi sie mocne ale to co teraz reprezentuja jest tragiczne, Porto odzyskalo pewna stabilizacje i dobrze zaprezentowalo sie przeciwko Interowi

fieldy pisze:Anderlecht - Chelsea 2
Chelsea nie ma jeszcze pewnego awansu i będize chciała zapewnić go sobie już teraz - na kolejke przed koncem, poza tym Anderlecht jest "chłopcem do bicia" co roku
Nie wyobrazam sobie innego wyniki jak zwyciestwo Chelsea!!! Anderlecht nie zdobyl nawet bramki od bodajze od 2lat

Te 3 typy gram na 100%

fieldy pisze:Fenerbahce - Milan 2
Podobnie jak wyżej. Milan jest 3 w grupie - i po prostu muis wygrac z najsłabszym zespołem w grupie
Oj tu zaczynaja sie schody, Fenerbahce nie jest wcale takie slabe, mieli pecha z Schalke, na wlasnym boisku sa grozni, poza tym Milan zawodzi jak narazie w lm - tylko 1 zwyciestwo nad Fenerb i to jeszcze w koncowce
A poza tym Milan nie musi tego wygrac zeby myslec o awansie - ma jeszcze mecz z Schalek na San siro
Ostatnio zmieniony 20 lis 2005, 12:31 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Bukmacherka”