Jak najbardziej jestem za, nie moga juz tego meczu spieprzyc a poza tym chyba sa w formiefieldy pisze:ManU - Villarreal 1
manu ma 1 pkt straty do hiszpanów i sa dopiero na 3 miejscu. A nie zapominajmy, że jest to przedostatnia kolejka
dokladnie, Rangers na poczatku sezonu wydawalo mi sie mocne ale to co teraz reprezentuja jest tragiczne, Porto odzyskalo pewna stabilizacje i dobrze zaprezentowalo sie przeciwko Interowifieldy pisze:Porto - Glasgow 1
Jak Porto marzy choćby o UEFA CUP - to musi u siebie pokonać słabych ostatnio Rangersow.
Mysle ze sie im to uda
Nie wyobrazam sobie innego wyniki jak zwyciestwo Chelsea!!! Anderlecht nie zdobyl nawet bramki od bodajze od 2latfieldy pisze:Anderlecht - Chelsea 2
Chelsea nie ma jeszcze pewnego awansu i będize chciała zapewnić go sobie już teraz - na kolejke przed koncem, poza tym Anderlecht jest "chłopcem do bicia" co roku
Te 3 typy gram na 100%
Oj tu zaczynaja sie schody, Fenerbahce nie jest wcale takie slabe, mieli pecha z Schalke, na wlasnym boisku sa grozni, poza tym Milan zawodzi jak narazie w lm - tylko 1 zwyciestwo nad Fenerb i to jeszcze w koncowcefieldy pisze:Fenerbahce - Milan 2
Podobnie jak wyżej. Milan jest 3 w grupie - i po prostu muis wygrac z najsłabszym zespołem w grupie
A poza tym Milan nie musi tego wygrac zeby myslec o awansie - ma jeszcze mecz z Schalek na San siro