Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 20 lis 2005, 13:01

Smithu pisze:normalna dyskusja nie z beznadziejna napinka.
Chciałbyś. Będę się cholernie napinał :wink:
Smithu pisze:za Carlosa oby zszedl na lewo Ramos, badz tez trzeba szukac kogos innego.
Raczej ta druga opcja. Carlos z czysto piłkarskiego punktu widzenia to wielka postać. Doskonale sprawdzał się na lewej obronie. Bardzo dobry w ataku i niezły w obronie. Ramos może być dobry (czy nawet bardzo dobry) w obronie, ale w ataku? Nie.
Smithu pisze:Za Helguere trzeba sprowadzic nowego, doswiadczone i silnego oraz dobrze grajacego glowa obronce. Cris, Luisao, Luzio sa jeszcze inne opcje ale te wedlug mnie sa najlepsze.
Lucio z Bayernu? Chyba nie da rady. Jeszcze Alex stanowi łakomy kąsek. Pewnie nie tylko dla Realu.
Smithu pisze:Znalezienie zastepcy dla Zizou w dobrej formie graniczy z cudem.
Zidane'a nikt nie zastąpi. Można jednak znaleść zawodnika który będzie grał bardzo dobrze. Nie koniecznie musi to być Kaka :lol: Misza to zupełnie inna bajka. Piłkarz bardzo dobry. Sam za nim nie przepadam, ale trzeba mu przyznać, że jest jednym z najlepszych. Nie pasuje on jednak na pozycję Zidane'a IMHO.
Smithu pisze:Moze Robinho, bo jakby nie bylo gra bardzo dobrze i jest jedynym obecnie pilkarzem ktory ciagnie ciezka madrycka lokomotywe.
Robinho w przyszłości (dalekiej czy nie - tego nie wiem) będzie pewnie podstawą Realu. Póki co jednak nie ma sensu czekać tylko trzeba działać. Zbyt wielka presja nie podziała dobrze na Robsona. Oczekiwania są zbyt wielkie.

Sneijder podpisał ostatnio nowy kontrakt chyba. Rafel jest do wyjęcia, ale jeszcze nie teraz chyba. Joaquin pewnie zgodziłby się na grę w Realu. Vicente to co innego. Nie wiem czy da się go wykupić. Poza tym ostatnie kontuzje pozbawiły go dobrej formy. Ciekawe czy będzie jeszcze taki dobry jak do niedawna.

Wróć do „Hiszpania”