Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 20 lis 2005, 14:13

Ajgor jezeli nie zrozumiales o co mi chodzilo, to przykro mi, nie mam zamiaru z Toba prowadzic bezsensownej dyskusji na docinki (tzn. nie dzisiaj, bo tak normalnie to badzo chetnie :lol: ) bo tzw. syndrom dnia wczorajszego mnie wlasnie dopada :? Ale generalnie w kwestii merytorycznej zawartosci Twojej wypowiedzi, to juz Ci Toudinho pojasnil.

Co do trenera? Dziwna sprawa. z jednej strony patrzac na to co gra Real to nalezaloby podziekowac Luxowi jak najszybciej. tylko teraz sa dwa problemy:
1. Nie ma (przynajmniej ja nie kojarze) trenera dobrego, nadajacego sie do Realu, ktory bylby aktualnie bez pracy... A wyrwanie dobrego trenera z dobrego (czy nawet sredniego) klubu w trakcie sezonu, to chyba nie jest ani dobry ani realny pomysl.
2. Ciezko jest sie tez nie przychylac do zdania Smitha - Lux nie jest zlym trenerem, a z tym co ma obecnie to i Mourinho wiele by nie zrobil (kontuzje itd.)

Osobna kwestia to "dziekowanie" Zizou i innym "zasluzonych"...
Powiem szczerze, ze ciezka sprawa. Optymalne wyjscie to zakonczenie kariery przez Zidane'a. Bo jakos ciezko byloby mi patrzec, jak robia z Zizou tak jak z Hierro... wiadomo, ze w pilce nie ma senstymentow, ale to przeciez jeden z najlepszych zawodnikow w historii, obecnie juz jedna z legend Realu. Naprawde ciezko jest mi sie do tego ustosunkowac w jakikowiek sposob.

Wróć do „Hiszpania”