Primo (idąc za Twoim przykładem) nie było to stwierdzenie skierowane do Ciebie więc się nie mieszaj i patrzaj swoich spraw a nie tam gdzie Cię nie chcą. Priom - to chyba nie wiesz co to jest symulacjaNiggaz pisze:Dla mnie myślenie nie jest problemem, ale dla Ciebie widać jednak jest i to dość sporym.
Radziłbym Ci nie rzucać takich słów na wiatr. Gdybym poprosił o argumentację to co byś napisał? Możemy zrobić małą symulację. Czekam.
Wybacz, ale to nie Ty mi będziesz mówił w jakim tonie mam pisać swoje zdanie i jeżeli będę chciał to będę stosował nawet 2 hiperbole w zdaniu, a jak Ci się nie podbają to ich nie czytaj i sprawka załatwionaNiggaz pisze:pirmo - stosując hiperbolę nie przedsatwiłeś rzeczywistej postaci komentarzy kibiców Realu więc nie pisz głupot.
secundo - jeżeli chcesz przedstawiać kogoś komentarze czy opinie to rób to dokładnie bez zbędnych upiększeń od siebie.
Kiedy będziesz argumentował to co napisałeś możesz też przytoczyć te komentarze kibiców Realu bez użycia hiperboli. Chętnie poczytam