Krzysztof Jarzyna pisze:Osobna kwestia to "dziekowanie" Zizou i innym "zasluzonych"...
Powiem szczerze, ze ciezka sprawa. Optymalne wyjscie to zakonczenie kariery przez Zidane'a. Bo jakos ciezko byloby mi patrzec, jak robia z Zizou tak jak z Hierro... wiadomo, ze w pilce nie ma senstymentow, ale to przeciez jeden z najlepszych zawodnikow w historii, obecnie juz jedna z legend Realu. Naprawde ciezko jest mi sie do tego ustosunkowac w jakikowiek sposob.
Jakoś Perez nie patrzal na sentymenty wywalająć Hierro osobe jak ze zasłuzoną, Redondo, Moro itd. Bez sentymentow Perez potraktował Figo, którzy był najlepszym gfraczem Realu tzn w najwyzszej rownej formie do kilku lat...Com z robil z Cambiasso lub Makelele co teraz wyprawia z Portillo. Dziwne ze ma sentyment do Ziozu (dziwne ze na czas kontuzji ktora mial nikt nei pisal wroci Zizou wtedy gral Guti i było luz.) Teraz wymagamy od niego kokosow ale on juz się skonczył...zgasł...Śmieszy mnei to ze dziadkowie prubują sie tak perfidnei wbijac na MŚ taki Zidane wyczol szanse to i sie wbil spowrotem do kadry tak samo Figo, Nedved...Ale to inna bajka.
Carlos chyba nei wdizi nic innego jak baksiki z Al Rhayan (nie wiem jak sei psize) niech tam idzie, przyjdzie Cole choć wolalbym Del Horno.
Trzeba budować Real Madryt. Nowy Real Madryt, zacznijmy od zniszczenia starego szkieletu, od Zizou belki podtrzyujacej strop teraz on ejst najsłabszym ogniwem. Opaske trzeba przesunac na lawke. Najwieksza uciecha bedzie niepodpisanie przez Beckhsa nowego kontraktu bo jesli podpisze Perez znowu bedzie sie unosil i Beckhs nie daj boze ebdzie gral do 32lat
Zapomnaiłem o Shreku niech jedize do Evertonu po obiecującym początku w Realu gra piach...Teraz ansz transfery przypominaja transfery Barcy z przed kilku lat. Natomiast ich zakupy to strzały w 10.
Nie chcemy Ballacka na cholere nam kolejny emeryt. Jeszcze pogra u ans ze 2 lata edzie jzu mial (32) iPerez zacznie sei unosic honorem i chlop bedzie stal na boisku nic nie robil ale miejsce w peirwszej 11 bedzie miał.
Co w klubie robi Sacchi??