Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 20 lis 2005, 14:54

Iverson pisze:
Manumef pisze:Właśnie zadzwonił do mnie David Gill i powiedział, że jesteś potrzebny Diabłom. Widzą Cię w zarządzie, bo piszesz bardzo mądrze i jesteś świetnie przygotowany jeśli chodzi o taktykę dla zespołu United.
Bardzo śmieszne :?
Jak Park zacznie grać jak wcześniej i właśnie (jak powiedziałeś) jak Ferguson da mu się rozkręcić to będzie spox.
W końcu otrzymałeś stosowną rangę...

Wczoraj Manchester United pokonał na wyjeździe Charlton 3:1. Niestety meczu nie oglądałem, ale miałem przyjemność obejżeć bramki. Pierwszą bramkę strzelił Alan Smith, po podaniu Darrena Fletchera. Drugą, po pięknej akcji Roo, strzelił Ruud z półobrotu, umieszczając piłkę w "okienku". Trzecia to już tylko formalność. Po indywidualnej akcji, van Nistelrooy, zza! pola karnego skierował pilkę do bramki rywali. Bramkę honorową dla Charltonu zdobył Ambrose. :D

Otmar Hitzfeld potwierdził zainteresowanie United jego osobą. Niemiec bardzo pewnie mówił o przyjęciu pracy w lecie. Powiedział również, że chciałby wrócić do futbolu i nie widzi żadnych przeszkód w przeprowadzce do Manchesteru.
Osobiście nie jestem przekonany do tego trenera. Jeśli miałaby nastąpić zmiana managera, to chętnie widziałbym na niej Paula LeGuena lub Guusa Hiddinka. Może Hitzfeld zdecyduje się na pracę w Arsenalu, bądź w Interze? Oby!

Wróć do „Anglia”