Jak poderwać dziewczynę ????

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2187
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post autor: futbolowa » 20 lis 2005, 19:15

Chlopaczek pisze:Moze to zle porownanie ale takie nastolatki sa jak szczury czy nieudomowione zwierzeta - nie chodzi o to ze atakuja przyparte do sciany albo boja sie rownie mocno a nawet bardziej niz faceci.A czego sie boja?Glownie odrzucenia dlatego klucza graja w te swoje gierki zeby miec calkowita pewnosc ze podobaja sie facetowi ze chlopak tez chce z nimi byc.
To fakt. Ale tego już się nie zmieni. Taka to już nasza babska psychika. Trzeba mieć pewność, żeby się niepotrzebnie w coś nie pakować, aby potem nie cierpieć.
Chlopaczek pisze:Jedna z ulubionych kobiecych gierek jest "jaka ja jestem brzydka".Specjalnie tak mowia bo oczekuja od faceta ze zaprzeczy i powie ze jest sliczna zjawiskowa i w ogole najpiekniejsza.One tak dzialaja.
Aaaj tam, nie zawsze. Ja np. zdania o sobie nie zmienię, nawet jak mój ukochany powtarzałby mi coś innego po sto razy na dzień. Dodatkowo męczy się ze mną, bo go wyzywam, że mnie okłamuje.
A więc mówienie, że to jakaś gierka nie zawsze jest regułą :P
Chlopaczek pisze:Dobrze szczegolnie w kontaktach z nastkami jest byc pare lat starszym.Jakis student czy cos he he.
Taaaa. Dokładnie tak - full lans 'jakiego to ja mam dorosłego faceta' [mam parę takich przypadków wśród koleżanek]. Ale to nie wystarczy być studentem :P Trzeba mieć jeszcze jakąś pracę i samochód. No i oczywiście maaaaasę wolnego czasu /i za cholerę nie wiem jak t wszystko ze sobą łączyć ;)/.
Aha - i żeby nie było - nie mówię o sobie ;)
Smithu pisze:Wiekszosc dziewczyn tak do 16 roku zycia jest niezmiernie naiwna.
Racja, racja. Chociaż ja mam prawie 18 i wciąż jestem tak samo naiwna jak byłam :P Tyle, że mam wyższe wymagania :D :lol:
dzidzius pisze:Róża jest strasznie oklepana, lepiej wykombinować coś ciekawszego. Po co dawać to samo co wszyscy dookoła, lepiej w jakiś sposób wyróżnić swoją wybrankę. Na przykład fajnie potrafią gdzieniegdzie słonecznika przybrać.
Z tym się zgadzam :) Róże są kiczowate - słoneczniki rządzą :D :P

Wróć do „Wracając Do Meritum”