Jak poderwać dziewczynę ????

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł
Reputacja: 0

Post autor: rymownik » 20 lis 2005, 19:36

sci pisze:co jest nie tak z moja ortografiabrak ogonkowto raczej lenistwo
Proszę bardzo(sam znajdź błąd):
sci pisze:no napewno kiedy ty podasz swoje sposoby
sci pisze:pieprznalem sie,nie pomoglo
Nie pisz o rzeczach oczywistych
sci pisze:pojal dzieki mistrzu
np
sci pisze:bocian mnie przyniosl
A robił też ?
sci pisze:probowalesdalo cos,a rozumiesz pojecie ironii
It's not your fuckin buisness
sci pisze:genialny STUDENCIE
Dziekuję :)
Chłopaczek pisze:W dobie walki kobiet o rownouprawnienie pytanie w temacie jest zle postawione.Dlaczego to my mamy zdobywac kobiety?Dlaczego mamy sie meczyc?Niech one zdobywaja nas.Chyba ze ktos jest typem zdobywcy to wtedy ok
W zasadzie masz rację z walką kobiet o równouprawnienie. Mimo to myślę, że kobiety nadal lubią być adorowane, zdobywanie itp. To po prostu leży w ich naturze. Owszem zdarzają się dziewczyny, które przejmują rolę "chłopaka", ale jest ich zdecydowana mniejszość.

Z Twoim następnym postem Chłopaczek, dotyczącym podrywania dzewczyn zgodzę się w 100%. Jednak staram się nie zawieszać oka na nastolatkach, szukam jakiegoś większego wyzwania.
Smithu pisze:Tylko patrz. Tutaj wlasnie dajesz przyklad na malolaty,
no moze i nie tylko ale to dziala glownie na laski do 19 roku zycia. Pewnosc siebie, blyskotliwosc, dobre gadane
W początkowym stadium działa to na wszystkie dziewczyny, czy też kobiety.
Smithu pisze:Dopiero pozniej zaczyna sie prawdziwa jatka.
Dokładnie. Schodki...
Smithu pisze:Ja tam bym o usmiechu nie wspomnial, wedlug mnie najwazniejsze sa oczy. Pelne porzadania i innych cech ktore w mgnieniu oka potrafia dowartosciowac panne.
W zasadzie mogę się z Tobą zgodzić, lecz jest jedno małe "ale". Spojrzenie pełne porządania itp. może być odebrano dwojako. Niektóre kobiety odbiorą to jako "komplement", natomiast inne mogą Cię mieć za dupka, który myśli tylko i wyłącznie o pójściu do łożka. Wtedy jesteś na straconej pozycji i bez względu na to, co będziesz robił, jak bardzo będziesz się starał, jest prawie pewne, że nie zdobędziesz upatrzonej niewiasty.
Agnieszka pisze:Czytam te Wasze teksty czytam i zdecydowałam się napisać. To nie jest tak, że na każdą dziewczynę działa to samo. Ludzie są różni. Każdy człowiek to niepowtarzalna jednostka i nie wszyscy dają się łapać na te same teksty, gesty.
Tak, tak. Każdy jest indywidualnością, jednak jest kilka sztuczek, którym nie oprze się prawie żadna kobieta.
Agnieszka pisze:(są oczywiście wyjątki)
Znam trochę takich wyjątków :wink:
Róża jest strasznie oklepana, lepiej wykombinować coś ciekawszego. Po co dawać to samo co wszyscy dookoła, lepiej w jakiś sposób wyróżnić swoją wybrankę
Oklapane, lecz działa :wink: Jeżeli nie ma się fantazji, to jest to jak najbardziej wskazane
Dzidzius pisze:Nie, nie, nie, nie wolno zawsze puszczać przodem Exclamation
W tej kwestii znacząco się różnimy. Uważam, że niezależnie od sytuacji należy przepuszczać dziewczynę
Futbolowa pisze:Z tym się zgadzam Smile Róże są kiczowate - słoneczniki rządzą Very Happy Razz
Może i są kiczowate i oklapane, ale jeżeli dają pożdane efekty, to nie widzę powodu, aby zaprzestać kupowania róż.

Reasumując:

Podrywanie to łatwa i przyjemna sztuka, wystarczy mieć odrobinę inteligencji i odwagi. Wszystkim amantom życzę powodzenia :wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”