Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
jogg
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: jogg » 20 lis 2005, 21:16

kulekfcb pisze:A nie uważasz, że Real gra ostatnio bardzo słabo mimo, że wygrywa mecze. TO nie jest już ten Real w którym brylowali Ziddane, Figo, Carlos, Makelele czy Raul. To jest Real, który zawdzięcza wyniki Casillas'owi który naprawdę jest fantastyczny na bramce. Więc chyba zmiany muszą jakieś być. Zgadzam się z większością, iż nalezy wymienić najsłabsze ogniwa, których jest kilka. Trener może i jest dobry, ale nie na arenie europejskiej, chociaż ja bym mu dał szanse, przynajmniej do końca sezonu.
Przecież mówie że grają źle. Tylko,że radykalne zmiany w ciągu sezonu nie są nam do niczego potrzbne, bo zawodnicy i tak sie nie zgraja. Zreszta mamy zawodników z których można zrobić całkiem dobry zespół ( i nie mam na myśli Zidane i innych, chocią umiejętności mają ogromne jednak to już nie ci sami gracze co kiedyś ), tylko że oni siedzą na ławce. Zmiany są potrzbne ale wcale nie ogromne. I nie wolno nam teraz zmieniać trenera. Trzeba dać mu szanse przynajmniej do konca sezonu. Ja mam nadzieję, że to nie jest osatnie słowo Realu w tym sezonie. A co do Casillasa to zdecydowanie jeden z najlepszych bramkarzy na świecie. HALA MADRID !

Wróć do „Hiszpania”