AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 21 lis 2005, 14:14

Po pierwsze Polska Polska Polska ... Ale jeśli wiara zostanie zachwiana rozum mówi Azzuri :wink: Po drugie - jesli chcesz by DP grał to trzeba mu znów nowa pozycje znaleśc to nie ironia. Capello ? no chyba nie powiesz mi że DP teraz moze rywalizowac z Trezeguet czy Ibrahimovicem ? tak tak wiem na lewą flanke za Nedveda. (równie dobrze Zambrotta na prawa w Kadrze Azzurich a DP na lewa obo Canny i Sandro. )

Po trzecie Cham i jeden i drugi :!: Ba nawet nie które zachowanie obu panów zasługują na cos wiecej niż "Cham" Tylko dla mnie Totti to Cham i geniusz w jednej osobie. A Zlatan to Cham i piłakrz który ma przebłyski. Nie geniuszu bo to za duże słowo ale przebłyski myślanie. Nie wiem czy wiesz ale jak Tottiemu wyjdzie mecz to potrafi zagrać taka piłke ze czapki z głów za pierwszym razem. Zlatanowi jak widzie mecz to i tak potrzebuje 3 prób.

Kapitan ? no to jest temat na wieksze polemiki :lol: patrząc na kapitana pod kątem Maldiniego czy nawet Raula. Jest nisko w tym rankingu "grajacych kapitanów"

Wielu twierdzi że Totti powinień odejśc z Romy by jeszcze cos pokazać wiecej za swojego ganiuszu (pokazać w dobrym tego słowa znaczeniu) (Jak Ballack) spotkałem sie z teoria że Totti w Realu = nowa Galaktyka. I trudno sie z tym nie zgodzić. Tylko porównywanie osiagnięc Tottiego z DP nier ma sensu Bo forma oby dwóch była przez taka = formie druzyny.

To tak jak by pisać że Peter Crouch lepiej sie zapowiada niz Cassano :wink:. Bo wiesz dobrze że jeden zawodnik nie wygra spotkania.

Nie myśl ze DP to dla mnie jakis tam graje .... tylko czekam aż Wy sobie uswiadomi że (czy czyli kibice DP) jego czas miną. Mnie też to czeka bo Paolo nie bedzie grał wiecznie. Ale w przypadku obrońców takie polemiki nie maja sesnu. Przykładów jest wiele.

Przykro mi ale teraz Ci nie odpisze musze jechac (bo chyba nie pozostawisz tego posta bez odpowiedz :lol:) potem pogadamy :wink:

Nara :) Forza Milan

Wróć do „Włochy”