AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg » 21 lis 2005, 14:36

*_For_zaza_Milan_* pisze:bo chyba nie pozostawisz tego posta bez odpowiedz Laughing

Oczywiście, że nie

*_For_zaza_Milan_* pisze:Po drugie - jesli chcesz by DP grał to trzeba mu znów nowa pozycje znaleśc to nie ironia.

Tylko znowu mnie nie do końca zrozumiałeś ;) Wyraźnie napisałem, że w tej chwili forma Tottiego prezentuję się lepiej, ale jako, że b. lubię DP wolałbym jego widzieć na tej pozycji ;) To jest moja subiektywna ocena po prostu :)

*_For_zaza_Milan_* pisze:no chyba nie powiesz mi że DP teraz moze rywalizowac z Trezeguet czy Ibrahimovicem ?

Na dłuższą mete? Nie. Ale gdy Zlatan grał piach w większości meczów w tym sezonie to mógł wstawić Alex'a.

*_For_zaza_Milan_* pisze:tak tak wiem na lewą flanke za Nedveda.

Nie. Nedved ma zmiennika - Mutu.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Po trzecie Cham i jeden i drugi Exclamation Ba nawet nie które zachowanie obu panów zasługują na cos wiecej niż "Cham"

Zgadzam się.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Tylko dla mnie Totti to Cham i geniusz w jednej osobie

A dla mnie nie. Nigdy się nie zachwycałem Tottim. Dla mnie zawsze był po prostu chamem. A tak btw: w tym przypadku nie musisz pisać cham z dużej litery ;)

*_For_zaza_Milan_* pisze:A Zlatan to Cham i piłakrz który ma przebłyski.

Zlatan może geniuszem nie jest, ale ma ogromne szanse aby się nim stać chociaży w tym sezonie. Ustablizowana forma, mniej chamstwa, poprawa skuteczności...to powinny być jego cele w tym sezonie. Choć to ostanie już porawił. Nie wiem czy Ty widzisz, ale Zlatan pod okiem Capello się rozwija. W poprzednim seoznie grał mało drużynowo, a jego technika raczej nie była zbytnio użytkowa. Tak było na początku. Z czasem się to poprawiało. I nadal się poprawia. Reasumując - Ibra geniuszem jeszcze nie jest, ale jest na najlepszej dordze aby się nim stać.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Nie wiem czy wiesz ale jak Tottiemu wyjdzie mecz to potrafi zagrać taka piłke ze czapki z głów za pierwszym razem. Zlatanowi jak widzie mecz to i tak potrzebuje 3 prób.

Czy aby na pewno? :>

Kapitan ? no to jest temat na wieksze polemiki Laughing patrząc na kapitana pod kątem Maldiniego czy nawet Raula. Jest nisko w tym rankingu "grajacych kapitanów"

Mógłbyś wyjaśnić. Nie do końca zrozumiałem o co Ci chodzi :(.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Wielu twierdzi że Totti powinień odejśc z Romy by jeszcze cos pokazać wiecej za swojego ganiuszu (pokazać w dobrym tego słowa znaczeniu) (Jak Ballack) spotkałem sie z teoria że Totti w Realu = nowa Galaktyka.

Totti zamiast Zidane w Realu? Francesco mógłby Zinedinowi tylko buty czyścić, ale samo rozwiązanie nie głupie.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Nie myśl ze DP to dla mnie jakis tam graje .... tylko czekam aż Wy sobie uswiadomi że (czy czyli kibice DP) jego czas miną.

Ja już tak myślę, że Alex nie pokaże tamtego geniuszu. Nie powiem, że się skończył, bo mimo wszystko gra nieźle i w każdym innym zespole Serie A oprócz Violi, Interu, Milanu i Juve byłby największą gwiazdą.
Ale chyba formy choćby z sezonu 96/97 nie pokaże :(
Ale dla mnie jest tym 'jednym z najlepszych'

Wróć do „Włochy”