AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 21 lis 2005, 15:36

Dla mnie Totti to jak pisze Veeld wielki gracz, ale obdarzony mniejszymi aspektami inteligencji.Powiedzmy sobie szczerze, że nie jest zbyt odpowiedzialny za drużynę, ale musi w niej grać.Kapiten może zostać Canna, ale Totti naprawdę zasługuje na grę w niej.Nawet w sobotę uderzył Nedveda butem w głowę, czym tylko traci u mnie, ale mimo to dla mnie to jeden z najlepszych i ulubionych graczy w Italii.Kapitan to musi być walczak, człowiek, który daje sygnał do ataku, oraz 'podrywa' zespół w trudnej chwili.Musi być także dla wszystkich autorytetem, a powiedzmy sobie szczerze, że niektórzy nie najbardziej lubią Franciszka :?.Wydaje mi się, że trzeba pokazać mu, że musi powalczyć o tą opaskę, a wtedy skończą się głupie jego zagrywki, a zacznie wola walki.On ją ma, ale to jest typ człowieka, który walczy dopiero gdy musi, a jak da mu się z góry opaskę i uzna za gwiazdę to powiedzmy nie koncentruje się na 100 %.Jednak, chyba ma w sobie choć trochę skruchy i będzie chciał wziąść rewanż, za nieudane EURO 2004.

Wróć do „Włochy”