Na obrone polecam ci Giode kupisz go za ok 800 tys, dobrze. u mnie w legii gra bardzo dobrze. Gdy bedziesz mu zaproponywal kontrakt to on pewnie nie berdzie chciał, ( tak było u mnie) ale dałem mu max kasy jaką moglem i sie zgodził. Na pomoc polecal ci Kazimierczaka. Tez go mialem w Legii. W debiucie 2 gole z dystansu. Moze spróbuj sciągność Zienczuka. Ja go wymieniłem za Sokołowskiego ( Wisła sie zgodzila)
Ja teraz gram Totenhamem Londyn. idzie mi znakomice. W tabeli jestem 1 z 3 pkt przewagi nad Chelesa. Bardzo sie zdziwiłęm gdy wygrałem z Arsenalem 3-0, bo w 1 zesonie nigdy nie grałem tak dobrze. następnie pokonałem Chelsea 1-0. teraz zamierzam kupić bocznych obronców. Moi nie gralą źle ale chce lepszych. Kogo mi polecicie???. Na środku mam Kinga i Luizao. Grają bardzo dobrze. Straciłem tylko 7 goli w lidze. W ataku niezawodny Def. Drugi napastnik to na zmiane raz Delgado, potem Mido i Rasiak ( gra dobrze). W nowym sezonie che tez zmocnić pomoc. Marzy mi sie MESSI, ale bedzie trudno go sciągnąc. Jak sądzicie czy bedzie chciał do mnie przyjsć. Piszcie co sądzice o moim zespole
Sorry że post pod postem, ale nie dokonczyłęm jednego zdania. W ataku niezawodny Defoe. a nie Def.