Polonia Bytom (zbiorczy)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8667
Kontakt:

Post autor: cloner » 21 lis 2005, 21:28

Anka pisze:Bardzo mnie dziwi to, że do składu wrzucił Żmiję... po tym, co robił w zeszłym sezonie na początku nie sądziłam, że jeszcze się pojawi. A tu powrót w meczu na szczycie. Najbardziej jednak postawa Błasiaka jest godna podziwu: chłopak ma ogromny talent, i dobrze, że go mamy. Szkoda tylko, że tak nerwowo kończyliśmy ten mecz...
nie wiem po co sie wypowiadasz, skoro nie masz najmniejszego pojecia o Polonii Bytom

Suchanski doznal kontuzji po meczu z Piastem (skrecil sobie kostke w budynku klubowym :lol2: ), i dlatego trener wystawil Zmije :) (bronil naprawde bardzo dobrze)

Blasiak :?: prawa pomoc to nie jego mocna strona, i raczej nie gral zbyt dobrze :)
ale brawa za walke :)
Anka pisze:On coś tam mówił sędziemu, że źle wykonuje swoją pracę i coś tam jeszcze... że niby fanem Polonii jest. To się facet wkurzył. Trudno się dziwić, ale w sumie to dobrze - przecież Śrutwa strzelił nam bramkę
juz sie dowiedzialem za co dostal kartke ;)
w ostatnich chwilach meczu zderzyl sie z Grohlichem :) [dosc mocno - glowami], i sedzia zakwalifikowal to jako celowy faul Srutwy :lol:

p.s. - Srutwa 'niby' fanem jest :?:
przeciez to nasz wychowanek oraz czlonek zarzadu :!:

EDIT:

http://www.polonia-ruch.brv.pl/ :!: :!: :!:
[nudzilo mi sie, to stworzylem cosik takiego]

Pozdrawiam

Wróć do „Polska”