Jak nie chce i nie umie wykorzystać kogoś takiego, to niech wypierdala. Ja rozumiem, że każdy trener ma swój system, ale tego zawodnika chciała cała Europa, od Realu, przez Bayern po United. Conte nie będzie tu max za 2 lata, bo będzie o cos płakał co chwila i nikt tego nie wytrzyma nawet przy przyzwoitych wynikach. Przyszedłby Messi, a on też by wybrzydzał. Nie moze być tak, że jako klub chcący wrócić do światowego topu odpalamy czołowego pomocnika europejskiej piłki, bo trenerowi się nie podoba, że nie skacze do główek czy co mu się tam nie podoba. Pójdzie fama na kanwie przypadku Eriksena, że gwiazdy nie mają co przychodzić do interu, a Conte, znając jego temperament, i tak wytrzyma tu krótko, wiec jakbym miał wybierać to duet Eriksen Allegri > pozostanie Conte.Diamen23 pisze: ↑25 sie 2020, 20:01. Ja wiem, że Eriksen to genialne nazwisko, ale skoro Conte go nie chciał i nie umie wykorzystać to po prostu jest to ze szkodą dla wszystkich - dla zawodnika, klubu i trenera. Można było ten hajs lepiej spożytkować. Nie mówię, że na Vidala, ale np. na jakiegoś Kante czy Ndombele czy kogo tam Conte sobie zażyczy.