Bukmacherski Puchar Userów

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: fala » 23 lis 2005, 15:56

No nie wiem, ten regulamin jest zywcem wziety z bukmachersiego forum na ktorym sa takie same zasady jak tutaj
Coś Ci umknęło , by mi się wydaje że to co napisałem jest bliższe temu jak tam rozgrywa się mecze ( sprawdziłem u źródła )

Czeher ty zrobiłeś już bardzo dużo dla tego konkursu : grupy , rozkład .
Teraz po podliczeniu punktów rzucał byś tabelkę z wynikami i daty w jakich musi się zmieścić typer w następnej kolejce .
Dajmy na to przykład : I kolejka 25-27 .11 .2005 - i niech każdy zmiesci się w terminie i nie ważne czy zagra w piątek , sobotę czy niedzielę , ważne by ostatni mecz zakończył się w ostatnim dniu do 24.00.
Wtedy wchodzisz ty spisujesz sobie typy, podliczasz , robisz tabelkę i ogłaszasz termin II kolejki ( jak będą mecze LM to masz na to poniedziałek , jak nie 5 dni ) .
czeher pisze:Ale jezeli chodzi o mnie wolalbym zeby wszytskie trzy typy byly w jednym poscie oraz byla jakas granica czasowa do kiedy mialyby byc wysylane, mozemy przedluzyc ten limit czasowy
Zgadzam się z tobą , żeby" trzy typy oddawać jednorazowo" bo byś miał niezły mętlik i dużo wiecej roboty. Wydłużanie czasu nic nie zmieni wręcz przeciwnie będziesz miał o wiele więcej straconego czasu . Jeśli chcesz to ułatwić zastanów się nad moimi uwagami - mógłbyś na bieżąco spisywać typy i wyniki do notesu , by już w poniedziałek rano ogłosić je i mieć z głowy , a tak jak teraz zaplanowałeś to praktycznie cały tydzień masz w plecy w tygodniu spisujesz typy , a na weekend będziesz śledził wyniki , twoja decyzja .

Wróć do „Bukmacherka”