FMy

Awatar użytkownika
losiu03
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 215
Kibicuję: Manchester United

FMy

Post autor: losiu03 » 10 wrz 2020, 9:28

Nigdy nie uzywalem FM Scout i nigdy nie odkrywam statystyk pilkarzy. Dla mnie odkrywanie statystyk to przyspieszanie rozgrywki i w taki sposob po pieciu sezonach gra moze sie szybko znudzic, bo masz w zespole zlepek najwiekszych talentow dostepnych w danym save'ie. Tworzenie wlasnej sieci skautow, budowanie calego sztabu, wyszukiwanie talentow samemu i dokladna obserwacja danego zawodnika sprawia znacznie wiecej przyjemnosci. Wiadomo, ze wiekszosc tych "wisienek" zgarniaja najlepsze zespoly zanim nawet zaczniesz ich obserwowac, ale do mojej Atalanty udalo mi sie sciagnac kilku takich grajkow. W pierwszym skladzie mam obecnie dwie mlode gwiazdy, o ktore bije sie cala Europa. Jeden to 19-letni srodkowy obronca grajacy pilka ze swietnym potencjalem, sciagniety do zespolu jako 17-latek. Drugi to wysuniety napastnik sciagniety jako 15-latek(!!!) za 500tys euro. Teraz, jako 18-latek jest wyceniany na ~100 milionow, a statsami przebija najlepszych napastnikow z czolowych klubow. Dopiero w tym sezonie zaczal grac jako pierwszy napastnik, bo musialem pozbyc sie Muriela i Zapaty. Ciagle sie rozwija, ocena jego treningu nie spada ponizej 9.5, wiec wyrosnie z niego jeszcze wieksza gwiazda w najblizszym czasie. Jak nie zapomne, to wrzuce screeny wieczorkiem.

Wróć do „Hyde Park”