AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 24 lis 2005, 11:23

Na poczatku przepraszam Simica bałem sie o jego postawe w tym meczu baaa jak zobaczyłem ze gra juz myslałem 1 brame na bank stracimy.
Ale Dario nie zawiódł gram b.dobrze mimo tych kilku małych błedów no ale jesli sie tyle siedzi na ławce to mozna wybaczyc brak zrozumienia z pozostałymi.

I jego rajd po ktorym Gila strzelił w słupek głowka :brawo:
Teraz nawet chcem by wystapił w meczu z Lecce.

Co do postawy pozostałych kazdy zagrał dobrze czy super nie bo Fener miało sznase przy stanie 0-1 i mogło sie to zle skonczyc gdybysmy stracili bramke no ale tak sie nie stało.

Sergio w obronie niezbyt pewny w ataku mało widoczny kilka miał wyjsc no ale jak juz popedził to zapisał na swoim koncie asyste :P
Nesta i Paolo ratowali z opresji zagrali b.dobrze Nesta potwierdza ze mecz z Viola to był tylko przypadek z jego strony.
Paolo mimo sliwy pod okiem pewnie zgrał w obronie no i wielkie :brawa: za 150 mecz w Europejskich rozgrywkach.
Pirlo w destrukcji z Rino swietnie.

Szczegolnie Rino ktory biegał za 2 walczył do upadłego wielka wola walki jak zwykle takiego nam trzeba zawodnika mam nadzieje ze z jego kolanem wszystko wporzadku.
Seedorf znow rozegrał dobry cały mecz choc denerwował niekiedy zwalnianiem akcji no i powinnien choc jedna bramke strzelic.
Wkurzył mnie ze zmarnował te fantastyczne podanie Manuela w koncowce juz mogł podac Shevie :x

Kaka niestety doznał urazu dzisiaj sie okaze czy to cos powaznego no ale tak jak napisał Zaza pewno jakis miesien naciagnał i szybko sie wyleczy.
Manuel wszedł nie rozgrzany i w 1 połowie troche obok meczu przeszedł.
2 to juz inny Manuel ten ktory zawsze mnie zadziwi zawsze sie raduje gdy go widze na boisku (taki juz jestem :lol: )
Szkoda ze nie strzelił bramy........
Gila troche sie platał probował jednak ni jak piłka nie wpadła do bramki

Sheva co tu duzo pisac
GRANDE SHEVA
SHEVA SHOW

choc mogł strzelic ze 2 bramki jeszcze :lol:

Vogel i Bobo zrobili co trzeba Bobo drewniak ruszał sie ociazale ale gdyby nie on Sheva miałby byc moze 3 trafienia wiec jakis pozytek z niego był.
Szwajcar wszedł nawet dobrze w mecz miał kilka wygranych pojedynkow i ogolnie bez zarzutow choc grał krotko nie ma co oceniac.

Gra momentami porywajaca az sie chciało klaskac.
Choc nie obyło sie bez kilku błedów ale co tam 0-4 to wynik cudowny na takim goracym terenie i nie ma co psiaczyc ze mogli wyzej widocznie było zapisane 0-4 :D
Walka była na boisku Rui Costa koszulke stracił nawet :lol:

FORZA MILAN
FORZA SHEVA

Noty LGdS

MILAN: Dida 6.5; Simic 7, Nesta 7.5, Maldini 7, Serginho 7; Gattuso 7.5 (75’ Vogel n.r.), Pirlo 7, Seedorf 7.5; Kakà n.r. (19’ Rui Costa 6.5); Shevchenko 9, Gilardino 7 (75’ Vieri 6)
Coach: Ancelotti 7.5

Skrócik

Wróć do „Wracając Do Meritum”