Może sprobuj odhaczyć tą automatyczną aktualizację, wtedy teoretycznie nie powinien wyskakiwać ten komunikat...mlody_10 pisze:Nie wiecie co może być nie tak?
Dzięki chłopie, jesteś moim idolemMazurek pisze:No to mam dobrą i złą wiadomość dla ciebie
Najpierw ta zła:
Niestety będziesz musiał skasować te dane bo nic nie da się z nimi zrobić. Oczywiście może być jakiś sposób ale ja go niestety nie znam
Ta dobra :
Wiem jak temu zaradzić na przyszłość. Jestem w 99% pewny, że podczas pobierania pliku jakimś managerem (np FlashGetem) zaznaczyłeś opcje, aby plik był dzielony na kawałki i w ten sposob pobierany. Otóż musisz wiedzieć, że archiwów typu *.rar, *.zip, *.r01 etc... się nie dzieli. Ot cała filozofia
Masz u mnie wieeelkie
Mam jeszcze jedno pytanie... Czy to prawda, że na koncie z ograniczeniami w XP nie można złapać wirusa ??? Bo słyszałem, że jeśli używa się takiego konta, to nie trzeba mieć w ogole żadnego antyvira, bo wirus i tak sie nie zainstaluje... I wtedy programy wymagające uprawnień administratora odpala się PPM na plik .exe i Uruchom jako. Czy to raozwiązanie się sprawdza i czy ewentualnie ma jakieś wady