FMy

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6353
Kibicuję: 4rsenal

FMy

Post autor: sickstick » 16 wrz 2020, 20:18

Pierwszy sezon w FM20 za mną. Podejrzanie łatwy jest ten FM, zacząłem się zastanawiać czy czasem przez przypadek nie ustawiłem gdzieś poziomu 'beginner' czy coś. Nie dość że bez żadnych transferów zrobiłem Odrą Opole już w pierwszym sezonie awans do Ektraklasy to jeszcze nic. Po wywalczeniu awansu dostałem oferty z Toulouse, Millwal i Herthy (widać 2 miejsce w polskiej 1.lidze jest na świecie cenione), które odrzuciłem bo chcę się pobawić w projekt krajowy, ale to jeszcze nic. Po awansie praktycznie za bezcen udało mi się wypożyczyć 2 piłkarzy Barcelony (Monchu i Manaj) oraz bramkarza Preston (Declan Rudd), czyli jako benianimek będę miał najlepszego bramkarza, pomocnika i napastnika w całej lidze. No beka :lol2: Z drugiej jednak strony to poprawia zabawę, bo zamiast kombinowania i głowienia się nad tak jak zrealizować cele, realizacja ich przychodzi mega łatwo.

Na ogromny plus w tej edycji FMa oceniam to że wszystko działa sprawnie i płynnie. Mimo tego ogromu opcji gra się nie dłuży i nie ciągnie jak poprzednie edycje w które grałem (18, 16 i 12), tylko działa bardzo wartko. Widać że tworcy gry zrobili pod tym kątem świetną robotę, gra jest świetnie zoptymalizowana. Zakup dostępu do tego lewego konta za 10zł oceniam bardzo dobrze :spoko:

Wróć do „Hyde Park”