Liga Europy (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 25 lis 2005, 0:16

fieldy pisze:Na koniec chciałem dodać, że nic dzisiaj nie piłem
To jak ty wytrzymales przy tym meczu :!: :?:

W tej kolejce komplet pkt zgarnely druzyny z Rosji, zarowno CSKA, Lokomotiv jak i Zenit wygrali swoje mecze!!!

Zas Sagan zdobyl gola w koncowce meczu, ktory dal prowadzenie Vitori jednak wyrownal Te

Viking 2 - 2 Slavia Prague - myslalem jednak, iz norwegowie wygraja, wkoncu polegli juz tam takie teamy jak Monaco czy Austria

Monaco 2 - 0 Hamburger SV - patrz fieldy

Espanyol 1 - 1 Palermo - zadne zaskoczenie, oba teamy rozczrowuja w sowich ligach

Halmstad 1 - 3 Sampdoria - Sampa nie przgrala z warunkami atmosferyvcznymi, zas glownym bohaterem byl po raz kolejny Diana

Hertha BSC 0 - 0 Lens - to bylo do przewidzenia - Hertha nie strzela duzo goli w UEFA zas Lens po wysokiej porazce i wyoskim zwyciestwie pokazuje to samo co w lidze - krol remisow

AZ Alkmaar 0 - 0 Middlesbrough - Holendrzy strzleili gola ale z spalonego

Dnipro D'petrovsk 0 - 2 Litex Lovech - dla mnie niespodzianka ale bramki padly gdy Dnipro gralo juz w 10tke wiec mozna ich usprawiedliwic

Tromso 3 - 1 Red Star Belgrade - szkoda mi Serbow maja naprawde dobry team, ostatnio pechowa porazka a teraz chyba przegrali z warunkami atmosferycznymi

AS Roma 1 - 1 Strasbourg - Roma grala w lekko rezerwowym skaldzie zas bramke strzelil kontrowersyjny Antonio!!!

CSKA Moscow 2 - 1 Levski Sofia - zgodnie z moimi oczekiwaniami

Marseille 1 - 0 SC Heerenveen - szczesliwe zwyciestwo OM - karny w 90min

PAOK Saloniki 1 - 2 Stuttgart - spora niespodzianka, wygrana slabego Stuttgartu na goracym terenie

Shakhtar Donetsk 0 - 1 Rapid Bucuresti - rumuni poraz kolejny potwierdzaja swoja klase, tez spora niepsodzianka

Zenit St. Petersburg 2 - 1 Sevilla - wycienczona po derbach Sevilla przegrala w mroznym Petersburgu

Vitoria Guimaraes 1 - 1 Bolton W. - SAGAN :!: :!:

Wróć do „Puchary Europejskie”