FMy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 25 lis 2005, 18:28

Muki pisze:Ja nie moge tego FM05 zrozumieć... Zdobyłem Manchesterem United drugi raz z rzędu Ligę Mistrzów i Premiership, ale na transfery ciągle dostaję tylko 21 mln. funtów...
To zależy jak wyglądają finanse klubu. Jeśli sezon kończysz na minusie (choć nie powinieneś bo zdobywasz różne trofea) i ogólny bilans nie jest za ciekawy to może się tak dziać. A może wydajesz za dużo na pensje dla graczy tzn więcej niż dostajesz od prezesa. Z drugiej strony jakby popatrzeć na prawdziwyManUtd to choć co roku mają największe zyski to za dużo na transfery nie dostają. W zimowej przerwie mają mieć chyba 10 mln funtów... Ja w PSG dostałem ponad 30 mln ojro.
Mnie zaś denerwuje coś takiego: w przerwie letniej sprzedałem Rothena za 50 mln i nie potrzebowałem nikogo kupować w tym samym okienku. Przed następnym sezonem zarząd poinformował mnie że dostaję 30 mln na transfery i zamiast 80 mln miałem te 30.
Druga sprawa to dostawanie pieniędzy na transfery w dwóch momentach. Pierwszy jest po rozdaniu wszystkich nagród w danej lidze. Drugi gdy już zacząłem sezon PSG - coś około początku sierpnia. W pierwszej fazie gdy grałem Barcą dostałem kilkanaście mln (na nikogo mi to nie starcza), a w drugiej ponad 30 mln - gdy już próbuję zgrywać drużynę w sparingach a inne niektóre kluby są już po zakupach. Zanim uda mi się kogoś kupić jego drużyna już mogła rozegrać wstępne mecze w pucharach - LM i Intertoto. Przez to dany zawodnik nie może grać u mnie w pucharach. Jakby nie mogli mi dać od razu całej sumy.

Wróć do „Hyde Park”