FMy

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: davciol » 27 lis 2005, 9:13

Wczoraj ostatecznie udało mi się zainstalować Fm'a :) Po wielu nieudanych próbach... Grać zacząłem F.C. Barceloną ponieważ to jeden z moich ulubionych klubowych i chciałem mieć troszke więcej kasy by sięgnąć po zawodników światowej. I kupiłem Lamparda(pieniądze na niego musiałem pozyskać ze sprzedazy Deco i Motty), Teveza(ponieważ brakowało w klubie dobrego napastnika oprócz Eto'o i Ronaldinha postanowiłem poszukać jakichś zmienników, bo Larsson i Maxi Lopez kompletnie się nie nadwawali) i Boruca (jako trzeciego bramkarza, choć czasami miał występować w wyjściowej jedenastce ale tylko w lidze). Przygotowania zacząłem od wyczieczki do Brazyli, bo chciałem sprawdzić umiejętności tamtejszych piłkarzy i zarazem moich. No i brakowało mi dobrego środkowego obrońcy na zmiennika Puyola, kupiłem Kislyuaka. Tydzień po wyprawie do Brazylii, odbyliśmy z klubem tournee po Angli. Ku mojemu zdziwieniu Arsenal przyjął propozycję sparingu. Inne zespoły z którymi graliśmy w Angli to Tottenham, Chartlon i Sheff Wed. Mecze wszystkie wygralismy, a mecz z Arsenalem był bardzo zacięty wynik był bardzo zaskakujący bo było to 7:4 :D Przygotowania do sezonu zakończyłem trudnym sprawdzianem - turniejem Barcelona Cup na który przybyła londyńska Chelsea i Lyon. Turniej wygrała Chelsea, a moja Barcelon była druga. Mój zespół opierał się na takich zawodnikach: Valdes - V. Bronkchorst, Oleguer, Puyol, Belleti - Xavi, Messi, Lampard, Giuly - Ronaldinho, Eto'o . Sezon odbył się bez niespodzianek, bo zająłem miejsce którego oczekiwałem - czyli pierwsza. Przewaga nad drugim w tabeli Betisem wybiosła 4 punkty. Ligi Mistrzów niestety nie udało mi się wygrać, choć byłem o krok. W półfinale przegrałem z Milanem 3:2 i odpadłem z rozgrywek. Milan później wygrał z Interem w finale. Jak dla mnie to osiągnałem dosyć dużo bo wygrałem ligę hiszpańską w której zanajdują się dosyć dobre zespoły jak Real Madryt, Deportivo, Betis itp. Do drugiego sezonu nie dotrwałem bo uważałem że już mi się troche znudziła Barca. Więc dzisiaj zaczynam Lechem Poznań ponieważ to moja ukochana drużyna.

Ja polecam Ci kupić jakiegoś dobrego napastnika bo nie mają tam za dobrych. Myślę że może to być Żurawski, Tevez lub Boyd

Wróć do „Hyde Park”