MarcinieW, ja nie pytałem dlaczego gardzisz PiS-em, a na kogo byłbyś skłonny głosować gdyby Jarek rozpisał nowe wybory, a Duda wywiesił białą flagę. Jak widzę dobro Polski nadal masz w głębokim poważaniu skoro chcesz ją oddać w ręce partii "najbardziej sprzedajnej" (Prostytutki?). Ale skoro podjąłeś wyzwanie (w sensie jako pierwszy odp. na pytanie) to dopytam, bo nie sprecyzowałeś - kto premierem (złe odpowiedzi: Wincenty Witos), ministrem zdrowia, sprawiedliwości z ramienia tej partii? Kto za Dudę (złe odpowiedzi: Maciej Rataj) ?MarcinW pisze: ↑30 paź 2020, 23:45W takim razie ja Tobie odpowiem na każdego, bo nie ma drugiej takiej partii, która potrafiłaby tak dzielić społeczeństwo. Nie ma też drugiej takiej partii, która byłaby tak niepraworządna w swoim postępowaniu, bo to prawo jest tylko w nazwie. Obecnie gotów jest oddać głos nawet na PSL, mimo że uważam tą partię za chyba najbardziej sprzedajną w historii RP. Usatysfakcjonowany ?Ja pytałem, na razie bez odzewu. Chyba tym pytaniem w "miętkie" ktoś dostał.