Primera Division (La Liga)

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: rebuzz » 05 maja 2004, 14:22

malchykAFC pisze:
rebuzz pisze:
Jip pisze:rebuzz no bez przesadt:/ Aimar, Rosicky oni pograją jeszcze z 2-3 lata i zobaczysz:) o i jeszcze Kaka....:)
Rosicky z tego co mi wiadomo to nawet w BVB nie teraz pewnego wyjscia w pierwszej jedenstce ;] pozatym jego rozwoj zatrzymal sie rok albo 2 lata temu :/
Co??? :?: :!: Rosicky?Fantastyczny zawodnik wciaz sie rozwija.Swietne dosrodkowanie,drybling piekne bramki.A z reszta jest kapitanem BVB.Uwazam ze jest bardziej wartosciowy od Nedveda.Prawdziwy skarb BVB.
hmm interesujesz sie liga niemiecka albo Wiesz co sie dzieje w Borussi ?

Dzialacze kibice zawodnicy media czyli WSZYSCY sa tego zdania co ja ;]

On jest kapitanem ? chyba nie , Kapitanem jest Christoph Metzelder tylko ze ma kontuzje ... Drugim kapitanem jest DEDE , A ROSI nie jest kapitanem tylko czasem pelni te funkcje ( jak juz go Sammer wystawi :P )

Pozatym ten "skarb" BVB odchodzi po tym sezonie ku chwale kibicow jak i samego klubu. Radze poczytac Kicker , Borussia LIVE lub czytac czasem newsy z polskiej strony o BVB ( link jest w moim podpisie )
A gdy bylem w tym sezonie w Dortmundzie zdania o panu Tomasie R. byly zgodne ze to juz jest przeszlosc ... Przynajmniej w Dortmundzie nie gra dobrze i sie marnuje i jak CHELSEA go kupi to wedlug mnie straci pieniadze .. no ale Abramowicz z tego slynie ;]

pozatym ma piekne bramki ? bueheh wiesz kiedy on zdobyl bramke ostatnio ? BA ! on nawet nie ma asysty w tym sezonie z tego co mi wiadomo wiec dzieki za takiego zawodnika ... Gdy kicker robil statystyke kontatkow z pilka i podan itp to pan ROSI byl w CZOLOWCE OD KONCA ! TAK ! nawet nie byl w srodku ....

pozdrawiam

Wróć do „Hiszpania”