Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post autor: Toudinho » 29 lis 2005, 16:33

krako_91 pisze:Jeszcze Ronaldo odejdzie do Interu za pare sezonów

Za pare sezonów czyli za 2 Ronaldo będzie miał 31 lat...więc nie pogniewam się jesłi odejdzie a Adriano w jego miejsce :wink:

Niech przyjdzie Misza pogra u nas na Dm'ie i będzie dobrze...będzie tak jak (choć wiem że klasy Redondo nei ma co podwazać) Redondo, dobrym w ofen jak defensywie...

Raikkonen pisze:Cassano zamiast wydawać kase na niego wolałbym jakiegoś młodeko pomocnika
A co on już jest stary :?: Pewnie ten twoj Snijder spelnił by się jak Robinho...wielkie dzięki tu nie ma czasu na eksperymenty trzeba kupowac gotowych graczy a nie kopaczy ktorzy musza nabrać doświadczenia...więc wole podstarzałego Riqulme...

Bonso pisze:Joaquin i Vicente i wszystko jasne
Mimo iż teraz są w słabszej dyspozycji oby dwoje mogli by być zbawieniem dlaBlancos... Aż szlak mnie trafai gdy słysze lub czytam o zaintereswoaniu Joaquinem przez Arsenal, Liverpool czy nawet Fiorentine ehhhh jeśli Perez go nie kupi....

Ja bym podziękował R. Carlosowi ktory ejst cieniem samego siebie...to samo tyczy się "opaski" Zidane a nasi DM są fatalni Gravesen chyba marzy o Evertonie...

Bez Rewolucji się nieobejdzie....

Wróć do „Hiszpania”